Menu Vind Restaurant
TEST: Plantaardige drinks

TEST: Plantaardige drinks

De markt van plantaardige drinks is de afgelopen jaar behoorlijk gegroeid. Werd het in eerste instantie vooral gedronken door hipsters en fitgirls, tegenwoordig lijkt het dat iedereen wel een reden heeft om met enige regelmaat zuivelvrije producten te willen drinken.

Er is alleen ook heel veel verschil in de soorten plantaardige drinks die er zijn. Wij probeerden een aantal merken en soorten drinks. Dit waren onze bevindingen.

Lees meer »

Vegan challenge

Vegan challenge

Na haar vegafase (die na een flink aantal maanden toch weer werd omgezet in flexitariër) vroeg onze 8jarige dochter onlangs of ze een dagje veganistisch mocht eten. Ze wist ook daadwerkelijk wat het inhoudt om vegan te zijn en gaf aan dat ze wel weer eens iets nieuws wilde proberen én dat het ook beter is voor dieren.

Zo gezegd, zo gedaan. Samen een dagje vegan. In het weekend, zodat we het makkelijk zelf konden sturen. Maar wat houdt dat nou in, vegan eten. Ik vertel het je!

Lees meer »

Val Gardena als zomerbestemming

Val Gardena als zomerbestemming

De meeste mensen die de Dolomieten in Noord Italië kennen associëren het vooral met wintersport. En dat is ook niet zo gek, want het is een enorm uitgestrekte bergketen met fantastisch veel ski-mogelijkheden voor in de winter.

Maar wist je dat Val Gardena en de Dolomieten ook geweldig zijn als zomerbestemming. Alles waar ik van hou komt in dit gebied samen. Ik vertel je er in dit artikel meer over!

Lees meer »

Terugblik op de zomer

Terugblik op de zomer

De afgelopen maanden was er geen Kijkje achter de schermen, maar dat betekent niet dat er niet van alles gebeurde. Er waren (helaas) ook mindere momenten, maar ook dat hoort er bij. En gelukkig was er genoeg leuks om ook met jullie te delen.

Dus neem ik je mee in een terugblik op mijn zomer en kijken we ook alvast uit naar het najaar. Want er staat weer genoeg tofs op de planning!

Lees meer »

Behind the scenes - juni 2018

Behind the scenes - juni 2018

Ik had het al een beetje zien aankomen, juni zou een ongelofelijk drukke maand worden. En dat werd het ook. Nu ben ik niet vies van hard werken, maar ook ik moet in de gaten blijven houden dat de ballen die ik hoog hou niet in één klap op de grond vallen.

Dus was het ook een maand van zuiver kiezen. Knopen doorhakken, uitnodigingen afslaan en focussen op een aantal zakelijke opdrachten en hoe ik na de zomer verder wil. Maar het werd er geen dag minder saai van. Kijk maar…

Lees meer »

Behind the scenes – mei 2018

Behind the scenes – mei 2018

Ik gaf het de vorige editie al aan, april eindigde met een onverwachte trip naar Tel Aviv. Daar vertel ik jullie deze keer graag meer over. Maar er was nog veel meer deze maand om blij van te worden.

Een onverwacht dagje weg, een te gek interview, tijd met de family en heel veel gave nieuwe opdrachten. Tijd dus om jullie mee te nemen achter de schermen!

Lees meer »

Proefpost - voorjaarseditie

Proefpost - voorjaarseditie

Het is al weer even geleden dat ik een Proefpost artikel schreef, maar er zijn weer zo veel toffe nieuwe producten op de markt dat ik jullie daar toch weer over wil informeren. Uit de vele pakketjes die ik krijg toegestuurd maakte ik een selectie met mijn persoonlijke favorieten.

Dat betekent lekkere limo, plantaardige ijsjes, chocola én de lekkerste nieuwe drop/chocoladeballen. Kijk maar gauw verder!

Lees meer »

Behind the scenes 2018 - april

Behind the scenes 2018 - april

Ik hou van april. Na het moeizame begin van het eerste kwartaal heb ik zin in deze maand. Er staan toffe diners op het programma, ik ben hard aan het werk voor opdrachtgevers, volop bezig met een tot nu toe geheim project.

Maar er zijn ook boekpresentaties, er is een persreis én een onverwachte trip naar een plek waar ik niet had verwacht zó snel te gaan. Kortom, er valt weer genoeg te vertellen over hoe mijn leven er afgelopen maand uitzag. Let’s go!

Lees meer »

Behind the scenes 2018 - maart

Behind the scenes 2018 - maart

Afgelopen maand was voor mij een maand van bezinning. Waarom doe ik wat ik doe? Waar word ik blij van? Wat wil ik met Smulpaapje? Het waren zomaar een aantal dingen die me bezig hielden. Het is grappig dat je daar minder over deelt, maar ook dit hoort bij ondernemerschap en daarom vertel ik toch ook daar maar eens over.

Want het was ook de reden om het ietsie rustiger aan te doen, meer tijd te nemen voor mijn gezin, voor een dagje ongegeneerd alleen maar Netflixen. Neemt niet weg dat deze maand gelukkig 31 dagen telt en er dus nog steeds genoeg leuks over bleef en ik de rest van de maand zeker niet stil zat... Dat zie je wel weer in deze Behind the Scenes...

Lees meer »

Een kijkje in de keuken van Coca Cola

Een kijkje in de keuken van Coca Cola

Als je een uitnodiging krijgt voor een dag open discussie met een grote multinational gaan bij mij over het algemeen de alarmbellen af. Ook al gebiedt de eerlijkheid te zeggen dat ik grootverbruiker ben van een van hun producten. Maar Coca Cola, waar het om gaat, verzekerde mij dat ik juist om mijn kritische houding en de doelgroep waar ik voor schrijf (ouders en kinderen) was uitgenodigd.

Waarschijnlijk ben jij nu ook huiverig. Hoezo schrijft Susan over Coca Cola. Daar krijgt ze dan zeker voor betaald… Maar ook jou kan ik geruststellen. Dat krijg ik niet. En juist daarom wil ik je meenemen in de wereld van frisdranken, innovaties en doelstellingen.

Lees meer »