Menu Vind Restaurant

Samenwerken

Smulpaapje is inmiddels al weer meer dan zeven jaar actief. Gestart uit persoonlijke frustratie is Smulpaapje door de jaren heen uitgegroeid tot een eigen bedrijf met een missie - goed eten voor kinderen, uit én thuis, Dit is waar ik me dagelijks, en meer dan fulltime, met liefde voor inzet.

Niche doelgroep - organische groei

Smulpaapje richt zich op een niche doelgroep - ouders met opgroeiende kinderen - en zij zijn al jaren trouw aan Smulpaapje. De bezoekcijfers binnen deze niche groeien organisch en het zijn er iedere maand weer meer, iets waar ik mega trots op ben.

De cijfers

40.119 unieke bezoekers in januari 2019  (21.277 uniek in nov 2016 en 12.000 in nov 2015) 
50.651 bezoeken in janauri 2019

Smulpaapje gebruikt de volgende social kanalen
Instagram (6.636 volgers)
Pinterest (131.5k weergaven per maand)
Facebook (4762 likes en 4741 volgers) &
Twitter (4860 volgers)

Samenwerken

Samenwerken met Smulpaapje en/of Susan? Dat kan! En dat kan op verschillende manieren. Hieronder een korte impressie. Voor uitgebreide informatie kijk hier

  • Advies; ik ontwikkelde o.a. het totaalconcept voor een familie-restaurant, maar gaf ook advies/aanbevelingen over het food aanbod voor kinderen van een dagattractie in Amsterdam
  • Receptuur ontwikkeling (voor meerdere partijen)
  • Video; zoals de kookvideo voor NEFF - filmpjes voor/bij Koffietijd en een video voor Albert Heijn voor een gezondere avondvierdaagse
  • Content: ik schreef artikelen voor diverse bladen en online uitingen (o.a.Vrouw, Famme.nl en Smulweb)
  • Presentatie / workshops; Taste of Amsterdam 2018/2019 en de Tasty 2016
  • Ambassadeur / contentmaker voor NEFF (2019), Nederlands Visbureau (2019) en Zespri (2018/2019)

Ik kijk graag samen met je naar de mogelijkheden voor jullie (bedrijf/blad/organisatie) in overleg is er heel veel mogelijk. Mail me op susan@smulpaapje.nl voor meer informatie of kijk hier voor voorbeelden. Hier lees je overigens hoe ik mijn afwegingen maak t.a.v. samenwerkingen en daar over communiceer.

Restaurants op Smulpaapje

Restaurants betalen niet voor vermelding op Smulpaapje. Het overzicht is door de jaren heen ontstaan door persoonlijke restaurantbezoeken, bezoeken door lezers van Smulpaapje en/of door aanmelding van restaurants zelf. Voor alle restaurants geldt dat hun kindermenukaart en/of mogelijkheden voor aangepaste porties bepalen of zij een vermelding krijgen.

Winacties

Smulpaapje houdt graag winacties, het is een leuke manier om iets extra's te kunnen doen voor mijn lezers. Winacties worden aangekondigd via de homepage en de social media kanalen van Smulpaapje, en leveren op deze manier een mooi bereik op binnen een niche doelgroep. Iets voor jouw bedrijf/klanten? Neem gerust contact met mij op!

Reviews

Er worden met enige regelmaat producten, events, restaurants, kookboeken e.d. op Smulpaapje besproken. Ook hier geldt dat een review eerlijk en transparant is. Reviews worden via de social media kanalen van Smulpaapje bekend gemaakt. Geinteresseerd? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Disclaimer

Smulpaapje is bij alles wat wordt gepubliceerd eerlijk en transparant. Reviews zijn op basis van mijn persoonlijke ervaring en die wordt te allen tijden oprecht gegeven, ook als er aanleiding is voor een kritische noot. Smulpaapje neemt hierin haar voorbeeldrol serieus.