Menu Vind Restaurant

Zakelijk

Smulpaapje is inmiddels ruim 6 jaar actief. Gestart uit persoonlijke frustratie is Smulpaapje door de jaren heen uitgegroeid tot een eigen bedrijf en een missie - goed eten voor kinderen, uit én thuis, waar ik me dagelijks, en meer dan fulltime, met liefde voor inzet.

Niche doelgroep - organische groei

Smulpaapje richt zich op een niche doelgroep - ouders met opgroeiende kinderen - en zij zijn al jaren trouw aan Smulpaapje. De bezoekcijfers binnen deze niche groeien organisch en het zijn er iedere maand weer meer, iets waar ik mega trots op ben.In cijfers waren dit 35.000 unieke bezoekers in november 2017 - versus 21.277 uniek in nov 2016 - versus 12.000 in nov 2015.

Samenwerken

Samenwerken met Smulpaapje? Dat kan! De afgelopen twee jaar deed ik dat in de vorm van advies (ik ontwikkelde o.a. het totaalconcept voor een familie-restaurant), receptuur ontwikkeling (voor meerdere partijen), video (o.a. Albert Heijn voor een gezondere avondvierdaagse/Koffietijd), schreef ik artikelen voor diverse bladen (Vrouw, Smulweb) en/of als presentator/inspirator (Taste of Amsterdam, de Tasty)

Ik kijk graag samen met je naar de mogelijkheden voor jullie (bedrijf/blad/organisatie) en als het past binnen de filosofie van Smulpaapje is er heel veel mogelijk. Mail me op susan@smulpaapje.nl voor meer informatie.

Restaurants op Smulpaapje

Restaurants betalen niet voor vermelding op Smulpaapje. Het overzicht is door de jaren heen ontstaan door persoonlijke restaurantbezoeken, bezoeken door lezers van Smulpaapje en/of door aanmelding van restaurants zelf. Voor alle restaurants geldt dat hun kindermenukaart en/of mogelijkheden voor aangepaste porties bepalen of zij een vermelding krijgen.

Winacties

Smulpaapje houdt graag winacties, het is een leuke manier om iets extra's te kunnen doen voor mijn lezers. Winacties worden aangekondigd via de homepage en de social media kanalen van Smulpaapje, en leveren op deze manier een mooi bereik op binnen een niche doelgroep. Iets voor jouw bedrijf/klanten? Neem gerust contact met mij op!

Reviews

Er worden met enige regelmaat producten, events, restaurants, kookboeken e.d. op Smulpaapje besproken. Ook hier geldt dat een review eerlijk en transparant is. Reviews worden via de social media kanalen van Smulpaapje bekend gemaakt. Geinteresseerd? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Disclaimer

Smulpaapje is bij alles wat wordt gepubliceerd eerlijk en transparant. Reviews zijn op basis van mijn persoonlijke ervaring en die wordt ten alle tijden oprecht gegeven, ook als er aanleiding is voor een kritische noot. Smulpaapje neemt hierin haar voorbeeldrol serieus.