Menu Vind Restaurant

Susan Aretz

Smulpaapje.nl is ontstaan vanuit de frustratie dat ik met mijn dochter uit eten wilde en bij mijn zoektocht naar een restaurant niets anders tegenkwam dan pannenkoekenrestaurants of restaurants met alleen een standaard kindermenu. Onze dochter is al van jonge leefijd, net als haar ouders, dol op lekker eten en zij is absoluut niet de enige.

Omdat ik online geen overzicht kon vinden van restaurants waar je ook met kinderen goed en lekker kunt eten. heb ik die website zelf gemaakt. En zo is in februari 2012 Smulpaapje.nl ontstaan.

Wie is Smulpaapje?

 Ik ben Susan Aretz, sinds 2012 oprichter en eigenaar van Smulpaapje.nl, moeder van Meike (2010) en getrouwd met Jasper  Van huis uit ben ik online communicatie- en social media adviseur. Dat werk deed ik er de eerste vier jaar van Smulpaapje nog bij, maar sinds 1 maart 2016 ben ik fulltime met/voor Smulpaapje bezig.

 Filosofie Smulpaapje

 Smulpaapje.nl, is er voor voor iedereen die lekker met kinderen wil eten, uit én thuis. Op de site vind je restaurants die ook voor kinderen lekkere gerechten maken en/of waar je kleinere porties van de normale kaart voor je kind kunt bestellen.  Restaurants waar je niet raar aan wordt gekeken als je voor je kind iets anders wilt dan de standaard kindermenugerechten. Kortom, waar je lèkker met je kind uit eten kunt!

Inspiratie voor thuis

Om lekker uit te kunnen eten met kinderen moet je thuis eerst de basis leren. Daarom vind je op Smulpaapje volop recepten om thuis lekker voor en met je kinderen te koken. Maar we bieden ook volop ontspanning en inspiratie, door middel van reviews, winacties, Proefpost, Kijkjes achter de schermen en Kids lifestyle (via Smulpaapje thuis)

Smulpaapje, voor restaurants met meer dan een kindermenu

 Op Smulpaapje.nl staan alleen die restaurants die méér bieden dan de bekende kip, patat en appelmoes of andere  standaard kindermenugerechten. Dat kan door een mooie, eigen kinderkaart met écht eten, of met aangepaste  kinderporties van het volwassenmenu.

Smulpaapje biedt  - als enige in Nederland - een overzicht van restaurants waar je meer kunt eten dan alleen het standaard kindermenu. Wil je met kinderen uit eten, dan kun je hier alvast kijken of er een geschikt restaurant bij jou in de buurt is.

Smulpaapje thuis

Smulpaapje biedt ook ontspanning en inspiratie. Dat doen we onder meer met interviews met bekende chefs & foodies. Nieuwtjes uit de wereld van kinderen en (uit) eten. Maar ook zijn er met enige regelmaat leuke winacties en reviews van producten, (kook)boeken, events en restaurants die passen in de filosofie van Smulpaapje.

Met recepten en weekmenu's (te vinden via Recepten) stimuleren we je thuis de keuken in te gaan, om met en voor je kinderen te koken. Smaakontwikkeling en leren genieten van lekker eten begint tenslotte thuis.

De recepten op Smulpaapje zijn voor het hele gezin bedoeld en afhankelijk van de leeftijd kan er extra pit of smaak worden toegevoegd. Bij de recepten gaan we - bij vier personen - uit van 2 volwassenen en 2 kinderen.

Wat eten we vandaag?

In april 2015 verscheen mijn eerste kookboek 'Wat eten we vandaag' met daarin meer dan 100 recepten, verdeeld over 16 weekmenu's, ingedeeld in vier seizoenen. Door de bijbehorende boodschappenlijstjes neem ik je eigenlijk alles uit handen, behalve het daadwerkelijke boodschappen doen. In 2016 verscheen er - na ruim 5000 verkochte exemplaren - een tweede druk van mijn boek!

Wat lunchen we vandaag?

In september 2017 verscheen mijn tweede boek, Wat lunchen we vandaag? met daarin bijna 90 recepten en volop inspiratie voor alle dagelijkse en feestelijke eetmomenten op school.

Samenwerken

Wil je samenwerken met Smulpaapje? Dan hoor ik heel graag van je en kijk ik graag samen met je naar de mogelijkheden.

Privacy

Smulpaapje gaat uiterst zorgvuldig om met jouw gegevens en deelt deze alleen met de volgende partijen om de inhoud te analyseren en te optimaliseren.

De website maakt gebruik van Google Analytics die cookies plaatst om jouw voorkeuren te bepalen. Je kunt deze cookies op elk moment uitzetten of wissen door de browser settings te wijzigen.

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief deel je jouw emailadres met het bedrijf Mailchimp, via wie ik mijn nieuwsbrieven verstuur.

Als je een reactie op een van de artikelen plaatst wordt jouw mailadres gevraagd. Deze adressen deel ik met niemand en worden uitsluitend gebruikt om, indien nodig, je van een persoonlijke reactie te voorzien.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met mij via susan@smulpaapje.nl

Laatst gewijzigd: 4 februari 2019