Menu Vind Restaurant
* donderdag 13 september 2018 *

Weekmenu #37

Susan Aretz – Weekmenu's

weekmenu

Najaarsfavorieten, makkelijke maaltijden, heel veel groente maar ook een cheesecake. Het zit állemaal in dit nieuwe Smulpaapje weekmenu. Doen we er voor het gemak nog een boodschappenlijstje bij en klaar ben je!

Heb je wensen/voorkeuren voor de komende weekmenu's, laat het me dan vooral weten door hieronder een reactie achter te laten. Het vaker verzochte vega(n) weekmenu staat voor volgende week op de planning!

Smulpaapje weekmenu

Maandag                         Pasta met spruitjes
We openen het spruitjesseizoen met de favoriete pasta van onze dochter!

Dinsdag                            Warme rijstsalade met kip
Zonder gedoe lekker en snel aan tafel, dan maak je deze lekkere makkelijke maaltijd met rijst en kip.

Woensdag                       Taco’s met gehakt & mango
In 20 minuten aan tafel is extra fijn na vaak drukke woensdagmiddagen, vol clubjes, speelafspraakjes & sporten.

Donderdag                      Frisse ovenschotel, bomvol groente
In de tijd dat alles in de oven gaar wordt, heb jij lekker je handen vrij. Relaxt aan tafel dus!

Vrijdag                              Snelle hummusbowl met groente
Fastfood, maar dan nét effe iets gezonder. En minstens zo lekker!

Weekendtip                    Limoen – gember cheesecake
Het is weekend, samen met je kind(eren) de keuken in en dan als resultaat deze verrukkelijke cheesecake!

Boodschappenlijstje

Maandag
750g spruitjes
200g pancetta (of gebruik gewone spekblokjes)
2tl gedroogde oregano
1 teentje knoflook
Citroensap, naar smaak
200ml slagroom, ongezoet
Geraspte Parmezaanse kaas
350g Orechiette pasta

Dinsdag
1 blik bonen (à 400g), naar keuze
1 zak kokosrijst (à 250g) Tilda
4 kippendijen, zonder bot/vel
1tl baharatkruiden (Jonnie Boer)
400g wortel
1 stronk broccoli
vers geraspte gember, naar smaak
2tl baharat kruiden
1tl olie
1 bosje lenteui
2el citroensap
1el chilisaus

Woensdag
1 ui
1teen knoflook
1el olie
1 rode paprika
325g rundergehakt
1 blik zwarte bonen (à 400g)
1 pot milde tacosaus (à 230g)
175g mangoblokjes
1 pak zachte mini tortilla’s (ik gebruikte Mesa Mexicana)
halve krop ijsbergsla
125ml zure room, naar smaak

Donderdag
2 courgettes
2 stronken broccoli
1 oranje paprika
1 rode ui
1 sinaasappel
3el maplesyrup
(citroen)zout en versgemalen peper
2el extra vierge olijfolie
6 lekkere worstjes naar keuze (400g)
10 takjes tijm
1 takje rozemarijn

Vrijdag – recept voor twee personen, verdubbel indien nodig
1 blik kikkererwten (400g)
1el lekkere olijfolie
¼ el citroensap
¼ tl knoflookpoeder
200g cavalo nero (of gebruik boerenkool)
1tl paprikapoeder
150g feta

Weekendtip
200g gemberkoekjes
150g boter
500g roomkaas naturel (Philadelphia)
175ml slagroom
3 limoenen
1el gembersiroop
3 eieren
150g suiker
2el amandelmeel

 

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier