Menu Vind Restaurant
* zondag 4 augustus 2013 *

Weekend tip - Plat du Boer

Susan Aretz

Smulpaapje stuitte op een super leuk culinair initiatief. MOES eet- en drinklokaal organiseert samen met kookboek auteur Jobien Groen, (Lekker Lokaal) de komende weken lunches en diners bij boeren rondom Amsterdam onder de noemer 'Plat du Boer'.

Tijdens een lunch of diner proef je wat er ter plaatse gemaakt is en direct van de boerderij komt. Per keer kan dat verschillen. Wat er iedere keer wel standaard gebeurt is dat je voorafgaand met elkaar op de boerderij iets onderneemt. Wat die activiteit is hoor je ter plaatse. Maar dat kan een rondleiding over de boerderij zijn. Of misschien halen jullie wel samen met de boer de beesten binnen. Super leuk dus ook om je kind(eren) mee naar toe te nemen.

Organisatie

MOES is een restaurant waar het eten én interieur uit de buurt komt en Lekker Lokaal het boek van Jobien Groen. Dit boek staat vol met (boeren)adresjes rondom Amsterdam, fietsroutes en recepten.

Op de volgende data en plekken is er nog een Plat du Boer

Kosten en hoe te reserveren

uitgebreide lunch incl koffie of thee: 19,50 euro pp
12.00-13.00 activiteit, 13.00-15.00 lunch; aanschuiven wanneer je komt

drie gangen diner incl koffie of thee: 32.50 pp
17.00-18.00 activiteit, 18.00-21.00 diner; wees op tijd om niets te missen

Kinderen tot 18 jaar betalen hun leeftijd in euro’s!

Zowel voor de lunch als het diner is er plek voor 50 personen. Bij goed weer zitten we buiten in het weiland of de boomgaard, bij slecht weer eten we binnen. Reserveren gewenst via platduboer@totmoes.nl. Vermeld je naam, het aantal personen, de dag en de tijd.