Menu Vind Restaurant
* dinsdag 14 oktober 2014 *

Wat eten we vandaag?

Susan Aretz

Dat er een Smulpaapje kookboek verschijnt is geen verrassing meer (hoeraaa!). Dat het antwoord gaat geven op de vraag ‘Wat eten we vandaag?’ vanaf nu ook niet meer :-)

Welke recepten er in komen, dat is dan wel weer een verrassing. Maarrrr, jij kunt daar wel een rol in spelen!

Wat wil je eten?

Want welke recepten zijn voor jou nu onmisbaar? Waar wil je in een kookboek op terug kunnen vallen? Welke inspiratie zoek je? Wat ontbreekt er nu nog in jouw kookrepertoire, maar zou je je gezin wel graag willen voorschotelen?

Bepaal mee

Laat van je horen! Vertel mij waar je behoefte aan hebt. Het kan nu nog, want het boek is nog niet volledig samengesteld en er is dus nog ruimte voor jouw inbreng. Hoe gaaf is het om straks een kookboek te kunnen kopen dat ook écht voldoet aan jouw behoefte. Ik maak het tenslotte voor jullie!

Laat van je horen!

Je hebt tot en met volgende week vrijdag 24 oktober de tijd om van je te laten horen. Doe dat in een reactie onder dit artikel. Of laat je bericht achter op onze Facebookpagina.

Deel dit bericht ook met zoveel mogelijk vrienden en bekenden, zodat ook zij hun input kunnen geven. Dan wordt het ook met recht júllie kookboek! Ik kijk uit naar en verheug me op jullie reacties.
 

3 reacties

Reactie van Dennis Sitters

Absolute musts - wat mijn gezin betreft - zijn

1) Een pastagerecht 2) Iets wat je samen met je kind kunt maken (eenvoudig voedzaam én lekker) 3) Ideeën voor je restjesdag (bijvoorbeeld fritatta, soep etc).

Groet, Dennis

Reactie van Monique

Ik zou het heel handig vinden om in het Smulpaapje-kookboek te kunnen lezen hoe je een verstokte groente-weigeraar toch de benodigde vitamines kunt laten eten. Nu ben ik wat aan het experimenteren met groente-fruit-smoothies, maar er zijn vast nog wel andere wegen te bewandelen. :)

Reactie van Petra Perfors

Hallo,

Ten eerste ben ik erg enthousiast. Zie voor de eerste keer je site en de recepten spreken me aan. In de zin van: lijkt me heerlijk, goed gevarieerd en kindvriendelijk t/m puber aan toe. Voor mij persoonlijk is van groot belang dat de recepten budgetvriendelijk zijn. Wij moeten met zn viertjes van een minimuminkomen rondkomen. Ook zou ik het fijn vinden dat mn dochter van 16 en mn zoon van bijna 13 ook enthousiast raken om iets te koken. Mn dochter vind het leuk en wil mij soms eens verrassen. En mn zoon wil het graag leren. Zou heerlijk zijn om zo met elkaar je kookboek van A tot Z te kunnen gebruiken.

Veel succes!

Hartelijke groet, Petra

Reactie formulier