Menu Vind Restaurant
* woensdag 5 juni 2013 *

Vernieuwde Smulpaapje.nl gelanceerd!

Susan Aretz

Smulpaapje.nl zet sinds 2012 restaurants op de kaart die meer bieden dan het standaard kindermenu. De website is in korte tijd uit haar online jasje gegroeid. Om de volgende 500 restaurants op de kaart te kunnen zetten, is de website volledig vernieuwd en geprofessionaliseerd. Die website, waar op dit moment al ruim 140 restaurants door heel Nederland op staan, is vandaag gelanceerd.

Uit eten gaan is voor iedereen een feestje, ook voor de kleinste gast. In veel restaurants staan helaas de befaamde friet, kroket of kipnuggets nog prominent op het (kinder) menu. Smulpaapje vindt het belangrijk dat kinderen ervaren dat lekker, goed en gezond eten hand in hand gaan. Daarom biedt Smulpaapje restaurants, die kinderen als gast serieus nemen, middels de site een podium. 

Smulpaapje voor restaurants

Smulpaapje biedt  - als enige in Nederland - restaurants de kans zich te onderscheiden met het menu voor hun kleinste gasten. Op Smulpaapje.nl staan alleen die restaurants die méér bieden dan de bekende kip, patat en appelmoes. Dat kan met een mooie, eigen kinderkaart zijn of met aangepaste kinderporties van het volwassenmenu.  

Smulpaapje voor gasten

Gasten zien via Smulpaapje.nl snel waar ze, door heel Nederland, goed en lekker met hun kinderen uit eten kunnen. En dat vinden ze belangrijk, zo blijkt uit de bezoekcijfers en de groeiende, betrokken community op Twitter en Facebook.

Crowdfunding

De vernieuwde website is mede gefinancierd door een crowdfundingactie, waarbij ruim
€ 3.000 werd gedoneerd. Donateurs worden als dank hiervoor op de nieuwe website vermeld in de ‘Hall of Taste’.

Smulpaapje: klaar voor de toekomst

Met de nieuwe website is Smulpaapje.nl in één klap volwassen geworden en klaar voor de toekomt. De vormgeving is vernieuwd; er kunnen reviews geschreven worden en gasten kunnen,  dankzij de goede zoekmachine, in no time een geschikt restaurant vinden in hun regio.  Smulpaapje verwacht het huidige aanbod aan restaurants dan ook in sneltreinvaart verder uit te breiden en uit te groeien tot dè website waar je op kijkt als je met kinderen lèkker uit eten wilt.