Menu Vind Restaurant
* maandag 8 februari 2016 *

Tweede druk voor Wat eten we vandaaag?

Susan Aretz

Hardop durven dromen, het is een van de redenen - naast kneiterhard werken - dat Smulpaapje zo ver gekomen is. Maar over sommige dingen durf je niet eens te dromen, die lijken zo onwerkelijk.

Nou, dat ook díe dromen uitkomen blijkt wel weer. Want er komt gewoon een tweede druk van mijn boek!!!


Ramon Beuk ontvangt het eerste exemplaar - april 2015

Wat eten we vandaag?

Stel je dit voor; Ik achter mijn computer, er komt een mailtje van mijn uitgever binnen "Susan de eerste druk van ‘Wat eten we vandaag?’ is zo goed als uitverkocht" Daarna volgt nog net geen gegil zoals in films. Ik val wel bijna van mijn stoel, on-ge-lofe-lijk gaaf! Onwerkelijk ook.

Toen diezelfde uitgever vorig jaar namelijk vertelde dat de eerste druk uit 5000!! exemplaren zou bestaan vond ik dat, op z’n zachtst gezegd, wat aan de optimistische kant. Zoveel mensen ken ik niet ;-)

Tweede druk

Maar het is dan toch gebeurd. In nog geen 10 maanden heeft het boek zich in een heleboel gezinnen een plekje verworven en is de eerste druk er bijna helemaal uit. Dus komt een tweede druk er aan, die ligt medio maart in de winkel. Waanzinnig!

Gesigneerd exemplaar

Wil jij jouw unieke (1e druk!, ik heb nog een stapeltje thuis) exemplaar gesigneerd hebben, bestel je boek dan vandaag nog via Smulpaapje of kom komend weekend naar Taste of Holland en laat je boek daar signeren!

Eén reactie

Reactie van Simone

Whiehoo!!!! Gefeliciteerd meis! Wel verdiend!

Reactie formulier