Menu Vind Restaurant
* woensdag 11 oktober 2017 *

TV debuut

Susan Aretz – Smulpaapje Nieuws

Tja, als je het als kop boven je artikel zet wordt het wel héél echt hé. En ongetwijfeld zou ik er heel kalm en stoer over moeten doen, maar heel eerlijk... ik vind het nogal wat. Met je hoofd op nationale televisie. Oh ja en live ook nog eens. Gil je met me mee? Aaaaarrggggh!!! ;-)

Maar goed, televisie dus. Komende week, op RTL4. Maandagochtend kook ik live bij Koffietijd. De hele week zie je me - iedere middag! - ergens tussen 17-18u bij 5uur Live, ook op RTL4. Wat ga ik doen? Ik vertel het je!

Susan Aretz live in Koffietijd

Maandag 16 oktober - in de herfstvakantie van ons - ben ik live in de uitzending. Naast een gezellig babbeltje ga ik vooral actief in de keuken zijn. Ik ga bakken uit Wat lunchen we vandaag? Hartige wafels. Die staan dus ook in het boek, maar ik ga je op tv laten zien hoe je die maakt. Super leuk! (en lekker, ideaal receptje voor de herfstvakantie ook)

Hartige wafels WLWV

5 Uur live met Smulpaapje

Maar de héle week, ja iedere dag, zie je me tussen 17 en 18u met een kort filmpje in 5 Uur live. We namen vandaag vijf toffe filmpjes op, die de hele week uitgezonden gaan worden. Vijf recepten, ook weer uit Wat lunchen we vandaag? komen dan voorbij.

Polenta frietjes WLWV

Je gaat me de recepten zien maken voor de favo bacon & egg muffins van ons meisje (het recept vind je ook op Smulpaapje). Maar ook polentafrietjes, appelchips, groentepancakes én een lekkere traktaties ga ik voor je maken. Alle recepten vind je in het boek.

Dus; maandag 10-11u live in Koffietijd en de hele week ma - vr (ergens) tussen 17u - 18u bij 5uur live op RTL4. Ik hoop dat je kijkt!

 

Eén reactie

Reactie van Juanita

Hoi Susan, Heb je vandaag gezien bij koffietijd, goed gedaan hoor. Ga proberen van de week te kijken en idee├źn op te doen. Groetjes Juanita

Reactie formulier