Menu Vind Restaurant
* maandag 25 juli 2016 *

Top 5 Italiaans

Susan Aretz

italiaanstop5

Terwijl wij genieten van La dolce vita kan ik natuurlijk niet anders dan ook een top 5 met Italiaanse gerechten voor jullie maken. Want de Italiaanse keuken is toch wel een van de meeste geliefde keukens, niet alleen bij ons in huis.

In deze top 5 klassiekers, een twist op een klassieker en een absolute 'must' om te maken deze zomer. Ik zet ze voor je op een rijtje!

Gnocchi

Je moét het een keer gemaakt hebben, home made gnocchi. Het ziet er super imposant uit, maar is véél makkelijker te maken dan je denkt. Go for it! Het recept vind je hier.

Bolognesesaus

Een absolute klassieker en een pastasaus die je never nooit niet meer kant en klaar koopt, als je 'm een keer zelf hebt gemaakt. Maak een dubbele hoeveelheid, vries een deel in en ben er op drukke dagen nóg blijer mee! Het recept vind je hier.

Salade Caprese

De caprese salade met tomaten en mozzarella kennen we allemaal wel, onovertroffen. Maar wat dacht je van deze twist op die klassieker? Met nectarie en linzen. Ik zou zeggen, probeer het een keer! Het recept vind je hier

Ciabatta pancetta

Simpeler dan dit broodje krijg je het niet, lekkerder ook bijna niet zou ik zeggen. De eenvoud van een tweetal top ingrediënten maken dit tot een van de lekkerste lunchbroodjes die ik ken! Het recept vind je hier.

Verse tomatensaus

Dit is absoluut een 'must make' Rijpe tomaten worden door zachtjes in te koken een van de lekkerste pastasauzen die je ooit zult proeven. Puur, bomvol smaak en super budgetvriendelijk. Hier wil je je hele vriezer mee vol gooien. Wij doen dat ook zeker weer ;-) Het recept vind je hier

Nog meer Italiaanse recepten?

Smulpaapje staat er vól mee, van tiramisu tot lasagne. En van nog meer pastasauzen, tot zelfgemaakte pizza. Alle recepten vind je hier!

 

 

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier