Menu Vind Restaurant
* zondag 21 december 2014 *

Top 3 favoriete kookboeken van Smulpaapje

Susan Aretz

Afgelopen jaar vielen er talloze mooie kookboeken op de mat. Van bekende en mindere bekende namen. Allemaal met liefde gemaakt. Gek hoe je toch anders naar zo’n boek kijkt als je er zelf eentje aan het maken ben. Er gaat zó veel tijd en energie in zitten!

Het einde van het jaar is altijd zo’n fijn moment om lijstjes te maken. Een top zoveel favorieten van dit, of een lijstje ‘dit mag er niet ontbreken in 2015’. Ik hou er van! Ik zet mijn top 3 favoriete kookboeken van afgelopen jaar dan ook graag voor je op een rijtje.

Top 3 favoriete kookboeken van Smulpaapje

Een vette disclaimer vooraf. Want de volgorde van deze top 3 kun je op elke mogelijke manier lezen. Deze drie boeken zijn allemaal favoriet. De ene omdat het qua inhoud totaal compleet is. De andere omdat de auteur een van mijn favorieten is. En de derde omdat ik het ze zo gun. Kortom, alle vorm van objectiviteit is weg als het om deze drie boeken gaat.

Kookboek challenge

Komend jaar ga ik uit alle drie ook koken en bakken en mijn versie van het gerecht met jullie delen. Afgelopen jaar ben ik er jammerlijk genoeg te weinig aan toegekomen, maar het is mijn goede voornemen voor 2015 om weer eens wat vaker in mijn lievelingskookboeken te duiken.

Goed, genoeg getreuzeld nu. Hier komt ‘ie hoor, mijn drie favoriete kookboeken van 2014!

1. Nieuwe Klassiekers van Donna Hay

2. Home Baked van Yvette van Boven

3. Hemels van Ria Geraets & Alexandra Schijf

Wat zijn eigenlijk jouw favoriete kookboeken? Zitten er nog pareltjes bij die niet in mijn kast mogen ontbreken? Laat het me weten!

Alle reviews uit 2014, ook die van niet kookboeken, kun je hier teruglezen

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier