Menu Vind Restaurant
* vrijdag 28 december 2012 *

Terugblik en dank je wel

Susan Aretz

Zo op de valreep van het nieuwe jaar is het altijd een mooi moment om terug te blikken. En in het geval van Smulpaapje doe ik dat met extra veel plezier. Want wat is het een geweldig jaar geweest! Vorig jaar rond deze tijd was er van Smulpaapje nog geen enkele sprake. En kijk eens waar we nu staan!

 

Een frustratietweet heeft geleid tot een website met al meer dan 100 restaurants er op. Een Facebookpagina en Twitteraccount met een hele schare trouwe volgers en supporters. Ik zou het zonder jullie niet hebben kunnen doen. Een oprecht en welgemeend dank je wel dan ook aan een ieder van jullie voor je hulp, bijdrage, aanmelden van restaurants, tippen van restaurateurs op Smulpaapje en jullie continue steun. Het is super te weten dat er behoefte is aan Smulpaapje en dat jullie ook vinden dat je met kinderen prima lekker uit eten kunt. Meer variatie in het kindermenu, zo makkelijk is het. En dat is waar Smulpaapje voor staat!

Toekomst

Ook in 2013 hoop ik jullie te verrassen. Met een nieuwe en verbeterde site die het nog makkelijker maakt om een restaurant te vinden waar je lekker en goed met kinderen uit eten kunt. Maar we zijn achter de schermen met nog veel meer spannende plannen bezig, waarover ik jullie snel hoop te informeren.

Nieuwe restaurants

Ook jullie kunnen in 2013 blijven bijdragen aan Smulpaapje. Blijf, net als afgelopen jaar, restaurants aandragen en laat restaurateurs weten dat Smulpaapje bestaat. Gezamenlijk maken we dan van 2013 een nòg succesvoller Smulpaapje jaar dan het afgelopen jaar al was! Ik wens een ieder van jullie een prachtig nieuw jaar toe, maak er wat moois van!