Menu Vind Restaurant
* vrijdag 22 mei 2015 *

Taste of Amsterdam (winactie gesloten))

Susan Aretz

Donderdag 4 tot en met zondag 7 juni aanstaande wordt het Amstelpark weer omgetoverd tot het jaarlijkse festijn dat Taste of Amsterdam heet.

Niet alleen is de Taste of Amsterdam een culinaire speelplaats voor volwassenen, de kinderen worden ook dit jaar niet vergeten.

Taste of Amsterdam kids

In het weekend, tussen 12.00 en 17.00u,  is er beide dagen volop te doen voor kinderen van álle leeftijden. Met het team van @samhoudplaces worden spelletjes gespeeld. Groenten en champignons kunnen gezaaid en gekweekt worden, waarna de potjes mee naar huis mogen.

Kinderactiviteiten tijdens Taste of Amsterdam

Bij Rainbow popcorn kan er gezonde popcorn met een smaakje gemaakt worden en bij Melticepops mogen waterijsjes beschilderd worden. Daarnaast is er natuurlijk bij alle foodstands ook van alles te proeven. Kortom, voor klein en groot een gezellige middag uit!

Entree

Kinderen tot en met 16 jaar hebben gratis toegang. Volwassenen kun al voor € 12,- online kaarten al bestellen. Aan de deur kosten ze straks € 15,- Maar wij mogen kaarten met korting weggeven, waardoor je voor twee kaarten slechts € 18 betaalt. Deze speciale kaarten bestel je hier!

Winactie

Maar wil je nu helemáál voor noppes naar dit heerlijke festival toe, doe dan nú mee met onze winactie. We mogen twee keer 2 kaarten weggeven, hoe leuk is dat! Het enige dat je hoeft te doen is onder aan dit bericht te laten weten wie je wilt meenemen en waarom. Doe je mee via Facebook tag dan degene die je wilt meenemen in jouw comment. Zowel via de site, als via Facebook kan dat tot en met woensdag 3 juni 12.00u.

De winnaars krijgen persoonlijk bericht van ons, dus zorg dat je op de site je reactie voorziet van een geldig emailadres. Via Facebook worden beide winnaars woensdagmiddag bekend gemaakt. Dus wie weet tot op de Taste of Amsterdam!

17 reacties

Reactie van maureen keasberry

ik zou heel graag mijn vriendin jacqueline velzen mee willen nemen

Reactie van Léone

Ik zou met mijn hele gezin gaan-mijn man kan de jongens in de gaten houden en mijn 11-jarige culi-prinses kan met mij inspiratie opdoen voor foodblog-in-wording

Reactie van Alide Lafeber

Sinds korteren nieuwe keuken, dus op zoek naar inspiratie voor een nieuwe manier van koken voor 3 kinderen en onszelf. Kaarten voor de Taste zijn welkom!

Reactie van Emma

elke avond is het hommeles met die leuke bloedjes van kinderen van mij! Al zoveel geprobeerd, maar niets werkt. Hopelijk kan ik tijdens The Taste of Amsterdam nieuwe inspiratie opdoen.

Reactie van Manon

Ik neem mijn hele gezin mee: man, twee dochters (12 en 10) en zoon (6). De kinderen zijn namelijk dol op kokkerellen en nieuwe dingen ontdekken. En voor oudste dochter zou het een mooie onderbreking zijn voor het vele leren voor haar eerste proefwerkweek!

Reactie van Gé Geurtsen

Ik neem moeder de vrouw mee, kan ze een keer smullen dankzij mij in plaats van andersom :)

Reactie van Nicky

Vorig jaar kon ik niet want heel hard studerende, dit jaar een herkansing dankzij smulpaapje?

Reactie van Marloes

Als je kind van drie al gek is op toastjes met iedere willekeurige Franse kaas, olijven en sushi dan mag ze dit toch ook niet missen met haar papa en mama

Reactie van Robin van Deelen

Ik wil ook komen smullen met mijn eigen smulpaapje!

Reactie van Manja

Heerlijk eens genieten en gastvrijheid voelen in Amsterdam. In plaats van zelf werken in de bijzonder leuke horeca!

Reactie van Eveline

Het lijkt me geweldig leuk om samen met mijn man en 2 dochters hier naar toe te gaan. Culinaire inspiratie op doen in onze hoofdstad, helemaal super!

Reactie van Anouk

Ik wil graag mijn vriend Sander meenemen. Hij kookt altijd heerlijk voor mij en m'n dochtertje. Zo kan ik hem eens verwennen met allerlei lekkers en een dagje uit!

Reactie van Els pouw

Oh hier zou ik heel graag mijn man Kees mee naartoe nemen. Hij kookt altijd heerlijk voor me en houdt enorm van lekker eten. Hier zou hij echt van genieten.

Reactie van yolanda brinkkemper

Wauw ja daar zou ik heel graag naar toe wilen gaan met mn partner in food anouk kef en onze kinderen. Wij zijn veel met gezonde voeding bezig en hebben weer wat inspiratie nodig om mijn amateur kookboekje te vullen. Dus thumbs up ik zou dit wel graag willen winnen

Reactie van Patricia

Ik ga graag met mn man en twee kleine smul(p)aapjes! Lekker smikkelen met zijn 4tjes 😋

Reactie van jessica

Ik ben heel erg benieuwd hiernaar. Ik zou mijn partner meenemen en onze dochter van 1,5 jaar. Die zal het ook geweldig vinden denk. Ze houd van lekker smikkelen

Reactie van natasha

Mmmm...ik zou gaan met mijn gezin. Bestaande uit drie smulpaapjes en vader en moeder smulpaap. Dochters zijn voorzichtig op eet-ontdekkingstocht. Wie weet wat voor avontuur ons daar te wachten staat....

Reactie formulier