Menu Vind Restaurant
* maandag 18 februari 2019 *

Susan Aretz schrijft het ultieme borrelboek

Susan Aretz – Smulpaapje Nieuws

Ja, je leest het goed. Boek 3 is onderweg. Weeeeeehoooooooo!!! Oh wat is het fijn om dit ein-de-lijk publiekelijk te maken. En wat ben ik er on-ge-lofelijk trots op en blij mee!

Maar wat misschien wel even wennen zal zijn, maar tegelijkertijd ook ontzettend veel moois met zich meebrengt, is dat het niet echt een Smulpaapje boek wordt. En toch eigenlijk ook weer wel. Lees maar verder, dan leg ik het uit!

Borrelboek susan aretz

Susan Aretz schrijft het ultieme borrelboek

Want mijn derde boek gaat een boek vol borrelhapjes worden. Zoals wij thuis zeggen, borrelen = leven. En ik ga jullie laten zien hoe je dat tof én verrassend doet. Heel- veel-hapjes komen er in. Maar dan ook echt veel. Ik ben al tijden bezig met de voorbereiding ervan en er wordt in huize Aretz dus nog meer geborreld dan voorheen. Wat een straf! 😉 

De grap is ook nog eens dat het thema van dit boek notabene door mijn dochter is bedacht. Die riep – nadat Wat lunchen we vandaag? klaar was – “word je volgende boek dan ‘Wat borrelen we vandaag?’ 😊 En hoewel dat niet de titel wordt, wordt het dus wel het onderwerp. Te leuk!

Heel veel borrelhapjes in één boek

Er komen niet alleen heel veel verschillende hapjes in het boek, maar ook verschillende borrelplanken. Zodat jij straks kunt kiezen om of losse hapjes te maken of te gaan voor een volledig in stijl samengestelde borrelplank. Hoe tof is dat!?

En hoewel borrelen voor mij niet per definitie drank betekent, het gaat echt om de hapjes en het gezellige samenzijn, komen er natuurlijk wel suggesties in voor wat je er bij kunt drinken. Alcoholisch én non – alcoholisch. Voor ieder wat wils dus!

Aankondiging boek 3.jpg

Borrelboek bij Nieuw Amsterdam

Het boek verschijnt dit najaar, net als Wat lunchen we vandaag?, bij Nieuw Amsterdam. Ik ben ontzettend blij dat ik, samen met Willemijn (die je hierboven ziet ten tijde van de boeklancering van mijn vorige boek) en het hele team van Nieuw Amsterdam, weer samen een boek ga maken. En ik ben heel dankbaar voor het vertrouwen in mij en dit nieuwe boek.

Zodra het boek in de pre-order beschikbaar is hoor je dat natuurlijk hier als eerste. Het gaat een perfect cadeau voor de feestdagen zijn, dat garandeer ik je! Ga ik nu gauw weer de keuken in, om verder te testen en te zorgen dat jullie straks het lekkerste borrelboek denkbaar kunnen kopen!

9 reacties

Reactie van Marian

Heel veel succes en gefeliciteerd❤️

Reactie van Agnes

Succes met dit project! Ik hoop echt dat de gehaktballetjes, kipvleugels e.d. serieus worden aangevuld met wat vishapjes die men thuis even eenvoudig bereidt. Onze ‘zalmbonbon’ bijvoorbeeld is een megahit😍

Reactie van Smulpaapje

@Agnes, dat gaat hélemaal goedkomen!

Reactie van Claudette

Yeah! Wat superleuk en een heel mooi logisch vervolg op je andere boeken! Kijk er nu al naar uit!

Reactie van Marjon

Joh, wat ontzettend leuk voor je! Gefeliciteerd! Ben dol op borrelen, dus aan mij heb je alvast een goede ;-)

Reactie van Debbie Bodewes

Whooohoo Susan, wat onwijs gaaf! Gefeliciteerd!!! 😘

Reactie van Sabine

Wat leuk! Gefeliciteerd! Ik kijk er naar uit!

Reactie van Anne-Lies

Wat gaaf, Susan! En ik heb een kast vol kookboeken maar nog geen 1 borrelboek en ik ben net als jij dol op borrelen! Schot in de roos dus wat mij betreft. Succes en in kijk ernaar uit! Hartelijke groet!

Reactie van Bert

Geweldig Susan....waar haal je de inspiratie en energie vandaan. TOP..!!

Reactie formulier