Menu Vind Restaurant
* zaterdag 4 april 2015 *

Smulpaapje wenst je Vrolijk Pasen!

Susan Aretz

Pasen luidt dit jaar wel heel mooi het voorjaar in, en is dus een geweldige gelegenheid om ook culinair uit te pakken. Geen heftige diners, zoals met kerst. Maar lekkere lichte ontbijt/lunch en brunchgerechten. Met de hele familie om tafel, (hopelijk) de deuren naar buiten open en lekker tijd samen.

Ik zet de lekkerste gerechten voor je op een rijtje!

Ontbijten met Pasen

Want met twee Paasdagen is er alle tijd om wat uitgebreider te ontbijten dan je normaal zou doen. Pak uit met ontbijtpannenkoekjes of verwen met wentelteeftjes. Iets gezonder kan ook, bijvoorbeeld met deze avocadocreme met truffel.

Lunchen met Pasen

Eigenlijk geldt hier stiekem hetzelfde voor. Je weekend duurt een dagje langer, waarom zou je niet uitpakken? Bak je eigen briochebroodjes. Of beleg een sandwich met zalm & avocado. Iets warms? Bak een lekkere hartige cake met courgette. Keuze te over!

Brunch!

Voor de laatslapers geldt dat brunchen natuurlijk de lekkerste opties is om te genieten van zowel ontbijt- als lunchgerechten. Maar zet op tafel ook eens hartige spinazietaartjes. Of wat dacht je ervan om iets lekkers te bakken? Zoals de verse bosbessenscones of de altijd lekkere Tarte Normande

Smulpaapje wenst je Vrolijk Pasen

Wat je met Pasen ook gaat doen, heb het lekker met elkaar en geniet van samen aan tafel. Ik wens je heerlijke Paasdagen!

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier