Menu Vind Restaurant
* vrijdag 25 oktober 2019 *

Smulpaapje weekmenu #44

Susan Aretz – Weekmenu's

weekmenu

Het blijft een feestje om iedere week een weekmenu voor jullie samen te stellen. Leuk ook om te zien dat het toesturen per mail zo gewaardeerd wordt. Heb je je daar nog niet voor aangemeld, schrijf je dan hier in. Iedere vrijdagochtend heb je dan het weekmenu in je mail!

Deze week staat er weer volop lekkers op het menu. Een heerlijke ovenschotel, die je goed voor kunt bereiden. Een verrassende pasta, maar ook een snelle maaltijdsoep en natuurlijk iets lekkers voor het weekend! Eet smakelijk alvast.

Smulpaapje weekmenu

maandag                             Zuurkoolschotel met gehakt
Zo’n fijne ovenschotel die je in het weekend alvast klaarmaakt en vandaag lekker snel van geniet.

dinsdag                                Pasta met pulled chicken
Zacht gestoofd kippenvlees in combinatie met je favoriete pasta. Yum!

woensdag                          Maaltijdsoep met bloemkool & linzen
Koken met restjes bloemkool was nog nooit zo lekker en snel.

donderdag                         Roze burrito’s uit de oven
Of je ze nu vega of met gewoon gehakt maakt, lekker zijn ze hoe dan ook.

vrijdag                                  Quessadilla’s met spinazie
Fastfood, maar dan zoals we het bij Smulpaapje graag maken.

weekendtip                       Carrotcake
Eigenlijk is het gewoon een groentecake, deze decadente carrotcake 😉

boodschappenlijstje

maandag
1kg kruimige aardappels
40g boter
120ml melk
500g zuurkool
125ml creme fraiche
300g rundergehakt
1tl kerriepoeder
zout en peper
1 blik ananasblokjes à 227g
75g rozijnen
150g geraspte kaas

dinsdag
4 (scharrel) kippendijen, zonder bot
5 takjes rozemarijn
2 tenen knoflook
1 rode ui
125 ml witte wijn (of bouillon)
200 gr cherrytomaatjes
75 gr Kalamata olijven
50 gr zongedroogde tomaatjes
500 gr broccoli
350 gr pasta
Parmezaanse kaas
1-2 el verse platte peterselie

woensdag
2el zonnebloemolie
1 ui
1 teen knoflook
2cm verse gember
1el milde currypasta
500g bloemkoolroosjes (stengeltjes ook meesnijden)
2x 400ml groentefond + 250 ml water (of gebruik 1liter groentebouillon)
1 blik (à 400g) kokosmelk
150g gedroogde gele splitlinzen
fijngesneden peterselie

donderdag
400g Mexicaanse roerbakgroente (AH)
1 zak Burritto schotel (HAK)
200g rul gehackt ( Vegetarische Slager) of gebruik gewoon gehakt
1 pak bietentortilla’s (No Fairy Tales)
1 zakje geraspte kaas (à 150g)
125ml zure room
1 avocado

vrijdag
2x 8 tortilla’s (meergranen)
2 zakjes jong belegen geraspte kaas (à 175g)
8 tomaten
2 zakken verse spinazie à 450g
2 kipfilets
knoflookpoeder
gerookt paprikapoeder

weekendtip
100g walnoten
2 sinaasappels (goed schoongeboend)
1tl kaneelpoeder
¼ tl gemberpoeder
¼ tl gemalen kruidnagel
mespunt zout
140ml zonnebloemolie
200g lichte basterdsuiker
2 eieren
200g bloem
1tl bakpoeder
300g (geraspte) wortel
150g mascarpone

 

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier