Menu Vind Restaurant
* woensdag 29 maart 2017 *

Smulpaapje steunt Giro 555

Susan Aretz – Smulpaapje Nieuws

Je kunt er deze dagen niet aan ontkomen, de dreigende hongersnood in maar liefst 4 landen. Een dodelijke combinatie van geweld, armoede en extreme droogte veroorzaakt honger in Zuid-Soedan, Noordoost-Nigeria, Somalië, Jemen en omringende landen.

Juist de levens van kinderen, zieken en de allerarmsten zijn hierdoor in gevaar. Reden voor Smulpaapje om vandaag, tijdens de landelijke inzamelingsactie, mee in actie te komen!

UNICEF-South-Sudan-giro555.jpg
Foto: UNICEF/Siegfried Modola

Help mee en steun Giro 555

Het is voor mij, als moeder van een opgroeiende, goed gevoede dochter, bijna niet voor te stellen dat andere moeders hun kind(eren) zien sterven van de honger. Juist omdat ik met Smulpaapje probeer om goed eten voor kinderen onder de aandacht te brengen, kan ik vandaag niet alleen maar toekijken, straks met mijn dochter uit eten gaan en vervolgens niks doen...

Smulpaapje steunt de landelijke inzamelingsactie van Giro 555.

En dus heb ik zojuist een donatie overgemaakt aan giro 555 en hoop ik dat jij dat ook wilt doen. Meer informatie over waarom het zo nodig is en wat er met de donatie gebeurt vind je op de site van de samenwerkende hulporganisaties.

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier