Menu Vind Restaurant
* vrijdag 22 januari 2016 *

Smulpaapje op Taste of Holland

Susan Aretz

Nadat ik afgelopen jaren vooral aankondigde dat er op Taste een speciaal Kidsprogramma is, ben ik dit jaar super trots dat tijdens Taste of Holland, van 12 – 14 februari in de Jaarbeurs in Utrecht, Smulpaapje ook zelf van de partij is.

En wat gaan we leuke dingen doen!

Taste of Holland

Want samen met ‘Kids in the Kitchen’ neemt Smulpaapje het kidsprogramma tijdens Taste of Holland voor haar rekening. En daar waar kinderen daadwerkelijk zelf aan de slag mogen bij Kids in the Kitchen neemt Smulpaapje hun ouders onder de hoede.

Variatie in de lunchtrommel

Op de stand krijgen ouders ieder uur opnieuw inspiratie hoe er meer variatie in de lunchtrommel gebracht kan worden. We laten voorbeelden zien, gaan met ouders in gesprek. Want wie wil er niet dat kinderen wat meer groente eten of eens iets anders dan de standaard boterham met kaas.

Natuurlijk heb ik ook een stapeltje ‘Wat eten we vandaag?’ boeken bij me, voor de broodnodige kookinspiratie voor thuis, die ik met plezier voor je signeer.

Smulpaapje in het theater

Tijdens een sessie in het AEG theater laat ik je, samen met Perry Falter van Ecoville, zien hoe leuk het is om met groente te koken voor je kinderen (en jezelf!). En dat met een paar slimme handigheden je ze op een leuke, maar vooral lekkere manier met groente kennis kunt laten maken en kunt proeven.

Win een Le Creuset pan

En alsof dat nog niet genoeg is maak je bij Smulpaapje, als je bij de stand langskomt, ook nog eens kans op een prachtige Le Creuset pan. Smulpaapje bestaat in februari al weer vier jaar, dus dat is reden genoeg voor een feestje, vind je ook niet?!

Win vrijkaarten voor Taste of Holland

Het wordt nóg leuker, want ik mag ook nog eens 5 x 2 toegangskaarten, voor een dag naar keuze weggeven voor de Taste of Holland. Het enige wat je hoeft te doen is hieronder, in een reactie, aangeven waarom jij daar kans op wilt maken. Je kunt meedoen tot en met zaterdag 6 februari as. Zondags maak ik, via de Facebookpagina van Smulpaapje (die je natuuuuurlijk al leuk hebt gevonden) de winnaars bekend!

Koop kaartjes voor Taste of Holland met korting

Wil je het risico niet lopen dat je geen vrijkaarten wint, dan kun je via Smulpaapje nu al met korting kaartjes kopen. Je betaalt € 15,- voor twee kaarten (i.p.v. € 10,- per stuk) Bestellen kan via deze link en geef dan kortingscode GLG8988g aan.

Zie ik je tijdens Taste of Holland?

Genoeg redenen om langs te komen (met of zonder vrijkaarten) op een van de dagen van Taste of Holland en wie weet kan ik je daar dan live begroeten. Voor meer informatie over de rest van het programma tijdens Taste of Holland – er is echt zó veel leuks te doen – kijk je hier. Bestel dan meteen online je kaarten!

 

 

16 reacties

Reactie van Wendy Koerten

Wat een leuk nieuws! Ik kom graag in aanmerking voor de vrijkaarten. Ik ben erg nieuwsgierig naar de lunchbakjesvariatie én wil graag mijn Smulpaapjekookboek laten signeren.

Reactie van Claudette

Ik zou heel graag met mijn 5 jarige kokkie maar the taste gaan! Hij begint als steeds vaker te vragen of hij mag helpen koken en is gelukkig ook steeds meer aan het proeven!

Reactie van Nathalie

Leuk om met mijn eigen smulpaapje naar toe te gaan! Inmiddels kan ze al veel zelf ze kan nog veel van je leren!

Reactie van Sigrid

Jaaaaa, heel graag. Superleuk om naar toe te gaan 😃

Reactie van Kirsten

Mijn zoon van 8 wil later graag kok worden, dus ik vind het leuk om samen met het naar het kidsprogramma van taste of Holland te komen.

Reactie van Bart

Super leuk! Trouwe twitter volger en nu de kans om te winnen! Jeej!

Reactie van Gé Geurtsen

Lekker smikkelen, heerlijk toch! Ben vooral benieuwd naar de workshops en uiteraard de wijnproeverij.

Reactie van Nadia

Lekker eten is mijn passie! Ik kook graag voor mijn gezin, familie en vrienden want dit verbindt mensen op heel harmonische manier. Ik wil graag naar de Taste of Holland!

Reactie van Robin van Deelen

Ben al naar Taste of Amsterdam geweest, was erg leuk! Nu naar Taste of Holland?

Reactie van Arianne

Leuk, koken en bakken is mijn passie (en ook die van mijn man wij zijn echte smulpapen ;-), maar ik vind het toch nog lastig om onze twee zonen overal enthousiast voor te krijgen. Hopelijk krijg ik van de beurs en van jouw optreden weer inspiratie om lekker in de keuken te duiken.

Reactie van Nicky

Ben benieuwd hoe wat meer te variëren met groente, als ik win kom ik ook zeker even een gokje wagen voor de pan die lijkt me erg handig.

Reactie van Marjolein

Ik kom erg graag bij je langs! Ik wil je graag persoonlijk bedanken voor alle inspiratie uit het kookboek. En misschien wel een handtekening halen ;).

Reactie van Maxime

Lijkt me superleuk om hier naartoe te gaan! Mijn man en ik als ervaren smulpapen (en toch ook wel fanatieke hobbykoks) en onze jongens van 7 (smulpaapje en kok-wanna-be en de jongste van 4 (die echt niks lust).

Reactie van Sam

Ik wil heel, heel, heel graag kans maken op kaartjes voor de Taste of Holland. Ik wil Esmeralda, mijn partner in foodiecrime, ermee verrassen. We zijn beiden huge foodies. We hebben elkaar dit jaar op 14 feb exact 5 jaar geleden ontmoet tijdens een awkward speeddating event. We hebben er beiden geen leuke date aan overgehouden maar wel een leuk vriendschap :) Zo zie je maar...niet alleen liefde maar ook vriendschap kan uit een onverwachte hoek komen.

Reactie van annet schipper

Dit is een leuke actie! Superleuk om met mijn vriend en kinderen te doen! mijn 2 kleine kokkies zullen het superleuk vinden!

Reactie van Vlinder

Ik wil graag kans maken op toegangskaartjes voor Taste of Holland, omdat ik graag op pad ga met mijn lieve zoontje van zes maanden oud. Goede voeding en bewust omgaan met eten dragen bij aan een gezond leven. Dat is een van de dingen die ik mijn zoontje graag wil meegeven. En dat je lekker ervan moet genieten! Bij Taste of Holland kan het allemaal .

Reactie formulier