Menu Vind Restaurant
* zondag 7 mei 2017 *

Smulpaapje ontdekt – het nieuwe Lentemenu van Jamie’s Italian (Rotterdam)

Susan Aretz – Smulpaapje ontdekt

review

Persoonlijk ben ik blij dat van de zomer ook de Haagse locatie van Jamie’s Italian open gaat, want het is een van de favorieten op Smulpaapje als het gaat om Smulpaapje proof uit eten gaan met je kinderen en dan zitten ze nóg dichter bij huis!

Bij Jamie’s Italian snappen ze 100% hoe je een kleine gast ontvangt. Dat wij het nieuwe Lentemenu mochten komen proeven was dan ook geen straf. En we namen, als extra kritische recensent, onze kleine dame mee! Op naar Rotterdam, waar de eerste vestiging zit in de Markthal.

Jamies Italian Rotterdam

Jamie’s Italian lentemenu

Wanneer we hier ook komen, overdag of ’s avonds, het zit altijd harstikke vol bij Jamie’s Italian. Een goed teken! Wij waren hier vorig jaar voor het laatst dus zijn benieuwd welke items op de kaart allemaal zijn veranderd. Dat blijken er behoorlijk wat te zijn. Daarnaast zijn een aantal klassiekers terug van weggeweest.

Jamies_viewer

Kindermenu zoals het hoort

Het kindermenu van Jamie’s is zoals ik hoop dat ooit álle kindermenu’s zullen zijn. Niet alleen de manier waarop het gepresenteerd wordt (via een viewer, waarin de kinderen foto’s zien van de gerechten) maar zeker ook vanwege de gerechten zelf. Klassiekers, zoals spaghetti met gehakballen (door de saus dan weer wel 7 soorten groente) maar ook een mooi stuk zalm. Echt top!

Smulpaapje proof in alle opzichten

Niet alleen qua eten wordt er goed voor de kleinsten gezorgd er is ook volop tekenmateriaal, kleurpotloden en stickers waar de kinderen zich mee kunnen vermaken. Onze dochter besloot dat het na de kleurplaat tijd was haar eigen review te schrijven. En je weet het... dronken mensen én kinderen vertellen altijd de waarheid... ;-)

Jamie's kleurplaat Jamie's review M

Lentemenu Jamie’s Italian

Vooraf kiezen we voor de luxe plank, met daarop een assorti aan verrukkelijke antipasti. Ook onze kleine dame smult hier van mee. We delen ook nog een bruschetta met krab, die lekker pittig is door wat chili er door (minder geschikt dus voor kleine Smulpaapjes).

Wat eten we vandaag?

Dan het hoofdgerecht; onze dochter heeft via haar viewer gekozen voor de spaghetti. Manlief kiest voor een van de klassiekers, Gennaro’s Bolognese en ik kies voor een van de nieuwe lentemenu gerechten, de kip op Siciliaanse wijze. Alle drie genieten we, het is allemaal super op smaak, goed warm en precies genoeg!

Jamie's gerechten lentemenu

De polenta frietjes (zó lekker!) en salades die we extra hebben besteld hadden misschien niet eens erbij gehoeven, hoewel we ze ons goed laten smaken!

Ruimte laten voor dessert

Je wilt wel echt wat ruimte laten voor een toetje. Een van de specials die dag is een Pavlova met berries & cream. Oh hemeltje, wat lekker! Manlief kiest voor de aardbeien met frozen yogurt en ons meisje is happy dat er ook fruit als toetje gekozen kan worden.

Jamie’s Italian is en blijft een toprestaurant, voor grote én kleine Smulpaapjes

Vanavond wordt wederom bevestigd dat Jamie’s een top plek is als je uit eten wilt met kinderen. Het personeel snapt hoe met kinderen om te gaan. Heeft aandacht voor ze en het eten is, zonder falen, áltijd goed en vers. Ik zou dat lentemenu, als je in de gelegenheid bent, gauw zelf gaan uitproberen.

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier