Menu Vind Restaurant
* maandag 26 oktober 2015 *

Smulpaapje ontdekt! - Coffee & Coconuts

Susan Aretz – Smulpaapje ontdekt

hotspotreview

Hip &  happening. Al sinds de opening maanden geleden. Heel trendy Amsterdam werd verliefd op Coffee & Coconuts. Het restaurant dat opende in de oude bioscoop op de Ceintuurbaan in Amsterdam.

Geen eendagsvlieg, want recent was ik er voor het eerst (ter gelegenheid van de boekpresentatie van All day Breakfast) en ontdekte dat het nog steeds een hele fijne plek is. Ik vertel je graag waarom!

Coffee & Coconuts

De binnenkomst is in de categorie wauw! Wat een ruimte. Wat een licht. Een ruime begane grond én nog twee verdiepingen telt het pand. Prachtig ingericht en met meer dan genoeg zitplekken. En dat is nodig ook, want het is er druk. Overdag met mensen die een mobiele werkplek zoeken. Maar ook ouders met kinderen. Hipster. Kortom, een heel gemengd publiek.

Eten bij CT – Coffee & Coconuts

De kaart is méér dan in orde. Vanaf je ontbijt tot je diner kun je er terecht en is de keuze heel ruim. Een práchtige ontbijtkaart. En naar ik begreep wordt daar in het weekend zeer gretig gebruik van gemaakt, waardoor er zelfs (heel New York!) met enige regelmaat rijen zijn om een tafeltje te bemachtigen.

Koffie en wat lekkers

Zoals de naam al doet vermoeden is er een ruime keuze aan koffie. De flat white een absolute aanrader. Wil je koffie mee voor thuis, dan kan dat. Het wordt ter plekke vers voor je gemalen. Op de kaart voor bij de koffie een heerlijke zoete selectie. Waaronder ook het lime & coconut bread, dat Denise Kortlever bedacht. De coconutpancakes die hier op de ontbijtkaart staan vind je ook weer terug in haar boek. Super leuk!

Vermijd de drukte

Heb je geen zin in hip gedoe, met lang wachten voor je iets kunt bestellen ga dan lekker op een doordeweekse dag en geniet van het prachtige interieur, de heerlijke kaart en de mooie locatie. Het is de moeite waard!

Coffee & Coconuts vind je aan de Ceintuurbaan 282 in Amsterdam. Kijk voor meer info op hun website.

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier