Menu Vind Restaurant
* donderdag 17 mei 2018 *

Smulpaapje kidsworkshop tijdens Taste op Amsterdam 2018

Susan Aretz – Smulpaapje Nieuws

Tijdens Taste of Amsterdam, zaterdag 2 en zondag 3 juni aanstaande, is er een speciale kidskeuken voor alle kleine Smulpaapjes die met hun ouders meekomen naar dit toffe foodfestival. Want in de NEFF keuken verzorg ik beide dagen een hele smakelijke workshop, speciaal voor kids.

Ter ere van de 10e editie van Taste of Amsterdam en i.s.m. sponsor NEFF is er een namelijk een eigen kidsprogramma, waarbij je niet alleen mag proeven maar ook zelf je handen uit de mouwen mag steken!

TasteofAMS.jpg
 foto: Taste of Amsterdam

Smulpaapje workshop tijdens Taste of Amsterdam

Beide dagen, vanaf 12.00u, ben je welkom in de keuken van NEFF om te komen proeven en om zelf aan de slag te gaan. Tijdens de interactieve workshop leer je meer over groente, ga je aan de slag met fruit maar zal er ook daadwerkelijk gebakken worden in de NEFF ovens die in onze eigen speciale workshopkeuken staan.

Gevulde trommel mee naar huis

Als je alle onderdelen van de workshop volgt ga je aan het eind niet alleen met een gevulde buik, maar ook met een gevulde trommel naar huis. Vertel vooral ook aan je ouders dat je vanaf nu al dit lekkers ook voor mee naar school kunt maken. We gaan namelijk aan de slag met recepten uit mijn boek ‘Wat lunchen we vandaag?’

Kidsworkshop tijdens Taste of Amsterdam

Zaterdag 2 en zondag 3 juni, vanaf 12.00u. Voor kinderen van 4 t/m 9 jaar. En er zijn – los van de toegang voor Taste - geen verdere kosten aan verbonden. Kom je ook?!

Eén reactie

Reactie van Marian

Wat gaaf!

Reactie formulier