Menu Vind Restaurant
* woensdag 16 januari 2013 *

Smulpaapje is jarig!

Susan Aretz

Hieperdepiep hoera in de gloria!! Smulpaapje is jarig en viert feest. En wie jarig is trakteert! Ter gelegenheid van onze eerste verjaardag mogen we een heel bijzonder kado weggeven. Een boek, dat onlangs nog de publieksprijs won in de verkiezing Kookboek van het jaar. Weet je al welk boek het is?

Precies! Dat is het kookboek Wereldeters van Marjolein de Vlaam. En daar wil je vast wel kans op maken!

Kansmaken

Smulpaapje staat voor lekker uit eten met kinderen. In de filosofie van Wereldeters gaat het om gezellig samen lekker aan tafel. Die twee werelden komen in deze verjaardagsactie samen. Wat moet je doen? Fotografeer jouw kind(eren) samen met hun lievelingsgerecht. Dat mag thuis aan tafel zijn, of in een restaurant waar je (onlangs) hebt gegeten.Upload deze foto op de Facebookpagina van Smulpaapje en vertel ons in het bijschrift waarom nou juist dit het lievelingsgerecht is en waarom je kind(eren) het zo lekker vindt.

Selectie

Uit alle inzendingen selecteert Smulpaapje, samen met Wereldeters, de drie leukste foto's. En jullie bepalen uiteindelijk welke van deze drie foto's een kookboek wint door te stemmen op jouw favoriete foto. Je kunt tot 1 maart aanstaande je foto uploaden. Heel veel plezier!