Menu Vind Restaurant
* vrijdag 13 september 2013 *

'Smulpaapje interviewt' krijgt vervolg wegens groot succes

Susan Aretz

Afgelopen zomer startte de reeks 'Smulpaapje interviewt', waarin wij chefs aan het woord lieten over hun visie en mening ten aanzien van kinderen en (uit) eten. Smulpaapje wil hiermee inspireren en het gesprek verder op gang breng over de zin en onzin van een standaard kindermenu.

Wij spraken onder meer Niven Kunz, Robert Kranenborg, Hans van Wolde en Ramon Beuk. Stuk voor stuk deden ze pittige uitspraken over kindermenu's. Maar ze vertelden ook wat zij zelf vroeger graag aten.

Succesverhaal

En waar het in eerste instantie puur de bedoeling was om een korte reeks te brengen is het zo'n succesverhaal dat we de serie gaan continueren. En niet alleen dat, maar van een tweewekelijkse rubriek wordt het een wekelijkse rubriek.

Overzicht

Daarnaast zijn alle interviews, die volgens een vast format gehouden worden, nu ook terug te vinden onder de tab 'Interviews'. Hier kun je alle eerder gehouden interviews op je gemak teruglezen.

Tipje van de sluier

Wie zien we terug in de nieuwe reeks 'Smulpaapje interviewt'? Een tipje van de sluier. Zonder meteen met namen te strooien kunnen we wel verklappen dat volgende week donderdag een ware tovenaar in de keuken aan het woord komt. En de week daarna de chef met de hoogste Michelinsterren dichtheid in Nederland. Maar ook de weken daarna volgen nog prachtige namen. Houd Smulpaapje daarom goed in de gaten.

Nieuwsbrief

En wil je ècht van alles op de hoogte blijven, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Dan weet je zeker dat je niets mist!