Menu Vind Restaurant
* dinsdag 29 augustus 2017 *

Smulpaapje Foodelicious Box - PRIMEUR!

Susan Aretz – Smulpaapje Nieuws

5jaarsmulpaapje

Ja, ja, je leest het goed. Ik mocht, in het kader van het 5 jarig bestaan van Smulpaapje én mijn aanstaande boek, een speciale Smulpaapje Foodelicious box bedenken. De box, die in oktober wordt verstuurd, is dan ook volledig door mij samengesteld en al mijn favoriete producten zitten erin.

Het voelt een beetje als Oprah en haar favorites, want ook ik koos een selectie van mijn favoriete Foodelicious producten voor je uit. Maar dat is nog niet alles!

smulpaapje_ foodelicious box
 Foto's door Rinze Vegelien - the Cooking Resolution

Wat lunchen we vandaag?

Omdat de box verschijnt vlak nadat mijn tweede boek in de winkel ligt vind je in de box ook een aantal producten die ik gebruikte voor recepten die in het boek staan en een aantal die je op de site vindt.

Natuurlijk zijn de producten voorzien van de bijbehorende recepten die in het meegeleverde boekje staan, zodat je meteen thuis aan de slag kunt!

Smulpaapjes favorieten

Wat er allemaal precies in de box zit ga ik natuurlijk nog niet verklappen. Wel dat ik van deze speciale box 5 stuks in oktober mag weggeven, maar daarover later meer op Smulpaapje. Oké, ik verklap één product die je erin gaat vinden. Gewoon omdat het kan en omdat het zo tof is!

torroncini-bianchi-friabili doosje.jpg

Torroncini nougat

Nougat, uit Italië in een prachtig blikje. Daar is geen recept voor nodig, want die ga je gewoon zo opeten. Ze zijn voor de zekerheid per stuk verpakt, maar laat je daar vooral niet door weerhouden. Want deze handgemaakte nougat met hazelnoten is gewoonweg té lekker!

Smulpaapje FDBox

Maar er zit dus nog véél meer in de speciale Smulpaapje FDBox, dus zorg dat je ‘m niet mist. Bestellen kan via de site van Foodelicious. Als je dat nu doet, weet je zeker dat je ‘m in oktober in huis hebt!

Eén reactie

Reactie van Jeannette Karsdorp

Ohh kan niet wachten,hoe leuk is dit.

Reactie formulier