Menu Vind Restaurant
* woensdag 8 juli 2015 *

Smulpaapje featured op Foodrevolution website Jamie Oliver

Susan Aretz

Er zijn van die momenten die je nooit zult vergeten. De eerste keer in de krant was er eentje. Daarna op televisie, bij Koffietijd. Allemaal memorabel. Maar hoe gaaf is het als je een blog mag schrijven voor de website van een van je grote helden. Jamie Oliver.

Achter de schermen zijn we al even er mee bezig. Een tweet van Jamie Oliver tijdens een presentatie in Cannes en mijn reactie daarop werd opgemerkt door zijn Twitter team van Foodrevolution. En daarna ging het balletje rollen

Jamie Oliver

Want op de tweet van Jamie Oliver dat hij altijd op zijn volgers reageert haakte ik in. Dat is namelijk niet altijd zo. Ik probeer al tijden met hem, o.a. via Twitter, in contact te komen. Omdat bij alles wat ik met Smulpaapje doe hij altijd mijn voorbeeld is geweest. Het team van Foodrevolution reageerde en vroegen mij hen te mailen. Dat deed ik, het verhaal van Smulpaapje vertellend werd duidelijk dat het past in de filosofie van Foodrevolution, maar dat de agenda van Jamie - zoals te verwachten - ram vol zit. Of ik een blog wilde schrijven over Smulpaapje.

Food Revolution

Hoor je me d' uuuuuuuh denken? ;-) Natuuuurlijk wil ik dat. Dus zo gezegd, zo gedaan. Het blog werd ingeleverd, foto's werden opgevraagd. En vandaag kreeg ik dan de verlossende mail dat het live staat. Mijn blog. Over Smulpaapje. Op de website van Jamie Oliver. Moet ik nog uitleggen hoe ongelofelijk happy en trots ik daar op ben? Nee he?! Ga 'm dus maar gauw lezen. Je vindt de blog hier

En nu?

Ik blijf het proberen. Ik hoop oprecht dat ik op enig moment om tafel kan met Jamie. Voor zijn advies, input, om te sparren. Zodat ik Smulpaapje naar weer een nieuw level kan brengen, net als hij. Durf hardop te dromen, mijn motto. Wie weet, ooit :-)

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier