Menu Vind Restaurant
* zaterdag 9 juli 2016 *

Smulpaapje eet bij SNCKBR Amsterdam

Susan Aretz – Smulpaapje ontdekt

review

Soms is een restaurant geen liefde op het eerste gezicht, maar blijkt een tweede kans een wereld van verschil te maken. Dat gebeurde mij toen ik ging eten bij SNCKBR in Amsterdam.

Het liet ook zien hoe belangrijk het is als een restaurant top weet om te gaan met gegeven feedback. SNCKBR is daar wat mij betreft het perfecte voorbeeld van.

SNCKBR

SNCKBR Amsterdam

Want mijn eerste kennismaking met SNCKBR was niet geweldig, daar ben ik heel eerlijk in. Dit gaf ik hen terug en hun reactie was fantastisch. Niet afschuiven, niet verschuilen, maar oprecht blij met de gegeven feedback en het zien als een kans om te verbeteren. Ik hou er van.

Dus kwamen wij een aantal weken later terug. Een nieuwe kaart was een prima gelegenheid om het opnieuw te proberen.

Verwachtingen overtroffen

Wat fijn is het dan als je verwachtingen worden overtroffen en het eigenlijk een avond is zoals je die de eerste keer had verwacht. Een geweldige kaart ook, waar uit het lastig kiezen bleek. Gelukkig hoefde dat ook niet, want de keuze lieten we aan hen over. Dat bleek geen straf.

SNCKBR Amsterdam

Healthy snacken

Het principe van SNCKBR is healthy snacken. Gerechten die uit de fast food wereld komen, maar dan met een gezonde twist. Maar ook ontbijt (all day!), lunch en late night snacks. Eigenlijk kom je de hele dag aan je trekken op de Van Woustraat.

Wat aten wij?

Als voorgerecht kwam de humusbowl op tafel, met pitta’s. Heerlijk! Op het andere plankje een mix van octopus (waanzinnig en een van de favorieten van onze dochter), de biet/quinoa salade waar hij op lag was ook te gek. Steak tartare (lekker, maar mij iets te fijn) en stukjes Magioni bloemkoolpizza met zalm (verrassend lekker).

SNCKBR vooraf

Surf & Turf

Daarna volgde een plankje met een mix aan kip, vlees en vis. De halve gegrilde pouissin is ook een van de gerechten die ze voor kinderen serveerde. Ons meisje vond het smullen, en kluiven is natuurlijk helemaal super. De picanha vond ik top, lekker met die houtskoolsmaak eraan. De tonijn was prima. En eigenlijk heb je dan al best een maaltijd achter de kiezen.

SNCKBR hoofdgerecht

Vegan desserts

De 3 (grotendeels vegan) desserts die we daarna nog kregen kreeg ik in ieder geval bijna niet op. Hoewel je voor het vegan chocolade-ijs wel écht je best wil doen. Jeetje wat lekker!

SNCKBR dessert

Prima comeback!

SNCKBR biedt comfort food, maar dan gezond én lekker. Volop vega en vegan opties. Goeie, gevarieerde kaart, met ook voor kinderen prima keuzes. Willen ze een kindergerecht, dan zijn die er. Willen ze met de kaart mee eten dan is dat ook mogelijk. Hoewel de gemiddelde gast vrouw en twintiger is, kun je hier prima met je kinderen eten! Kortom, je kunt wel zeggen dat SNCKBR een hele prima comeback heeft gemaakt.

Waar vind je SNCKBR?

SNCKBR is geopend vanaf 10u ’s ochtends tot ’s avonds laat en vind je aan de Van Woustraat 34-36 Binnenkort opent ook een vestiging aan de Kinkerstraat. Reserveren is alleen mogelijk met minimaal 8 gasten, maar er is plek genoeg dus loop gewoon lekker binnen.

Disclaimer: Smulpaapje mocht op uitnodiging komen eten bij SNCKBR, maar een review is altijd een eerlijke weergave van mijn persoonlijke ervaring

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier