Menu Vind Restaurant
* dinsdag 1 november 2016 *

Smulpaapje bruncht bij BROOKS Amsterdam

Susan Aretz – Smulpaapje ontdekt

review

Zeker met kinderen is brunchen een te gekke manier om ze mee te nemen naar een restaurant, te laten wennen aan uit eten gaan, zonder dat je met overmoeide of ongeduldige kinderen aan tafel zit. Voor zo'n relaxte brunch op zondag is er in Amsterdam nu een fijn adresje, waar ze niet alleen goed voor de ouders zorgen maar de kinderen tijdens de brunch hun eigen bezigheden hebben.

Smulpaapje toog afgelopen zondag met de family naar Amsterdam-Zuid alwaar onze dochter een ontmoeting had met een eland (!) en ze ook een waar knutseltalent bleek te zijn. Kijk maar!

Brooks review web3.jpg Brooks_review web3.jpg

Boozy brunch bij BROOKS Amsterdam

Een keer per maand op zondag organiseert Brooks een boozy brunch. Brunchen zoals ze dat in bijvoorbeeld New York doen. Met familie, vrienden, een bloody mary of mimosa breng je de zondagochtend/-middag met elkaar door. Dat kan met kinderen best lastig zijn, want die hebben nog niet zulk zitvlees. Bij BROOKS snappen de zussen Marleen en Ling Wang dat.

Ouders genieten, terwijl de kinderen vermaakt worden

Dus terwijl de ouders genieten van al het lekkers dat er op de (brunch) kaart staat is er voor de kinderen een eigen, toffe plek geregeld waar ze - onder begeleiding - pannenkoeken versieren, knutselen en limonade drinken. Super leuk! Onze dochter van 6 riep na afloop dat we dit toch écht vaker moeten doen. En ik kan het eigenlijk alleen maar met haar eens zijn.

Brooks pancakes web2.jpg

Brunch voor de hele familie in Amsterdam

Want wij hadden alle tijd om samen even bij te kletsen, genoten van heerlijke fluffy pancakes met banaan en bacon (ik heb mijn versie de dag erna meteen thuis nagemaakt, dat recept deel ik binnenkort met jullie!) en mijn eggs royale waren perfect. Net als de Bloody Mary overigens, waar ik echt blij van kan worden als die goed smaakt!

Goed begin van je zondag!

Wat mij daarnaast opviel waren de meer dan schappelijke prijzen, van zowel de cocktails als de brunchgerechten. Iets dat ik niet vaak tegenkom in Amsterdam. Kortom, heb je zin in een relaxte start van je zondag hou de site van BROOKS in de gaten voor de volgende brunch mét kids. Ik vind het een echte aanrader! Zorg wel dat je dan tijdig reserveert. Oh, en nog leuker, parkeren is op zondag in de Beethovenstraat gratis!

Disclaimer: Smulpaapje mocht op uitnodiging komen eten bij BROOKS, maar een review is altijd een eerlijke weergave van mijn persoonlijke ervaring

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier