Menu Vind Restaurant
* maandag 1 mei 2017 *

Smulpaapje breidt uit – welkom Emma!

Susan Aretz – Smulpaapje Nieuws

smulpaapje5jaar

Na 5 jaar lang Smulpaapje in mijn eentje gedaan te hebben, en meerdere keren de vraag te hebben gekregen hoeveel uur ik op een dag werk, is het moment nu dan toch écht aangebroken; Smulpaapje breidt uit!

Super trots én blij ben ik dat Emma van der Deijl zich, naast haar eigen blog, ook gaat inzetten voor mijn platform en ik nu kan zeggen dat Smulpaapje 2 vrouw sterk is. Ik stel je graag aan haar voor!

Emma intro

Toeval bestaat niet, zeker niet bij Smulpaapje

Hoe we elkaar hebben leren kennen is een mooi verhaal op zich. Emma heeft haar eigen blog, en wilde van mij weten hoe je dat nou doet, professioneel een website runnen. Dus dronken wij koffie, bij mijn favoriete koffietentje en inmiddels half kantoor, Borgman & Borgman.

Smulpaapje breidt uit

En terwijl ik al wel een tijdje bezig was na te denken of het niet tijd werd voor een paar handen extra, had ik daar eigenlijk nog niet eens héél serieus over nagedacht. Want jeetje, Smulpaapje is toch best wel mijn kindje en die geef je niet zo gauw uit handen. Zeker een control freak als ik niet. Maar eerlijk is eerlijk, ik kom tijd te kort. Moet steeds vaker uitnodigingen afslaan wegens te weinig tijd en ook is het soms een hele tour om iedere week weer genoeg lekkere en leuke recepten voor jullie online te krijgen.

En tja, dan klets je met een heerlijke frisse, nét mama, gezellige jonge vrouw die over zo veel aspecten van eten hetzelfde denkt als ik en voor ik het wist hadden we het over veel meer dan haar eigen blog en vroeg ik haar of ze zin had om mij met wat dingen te helpen. De rest is ‘history’

Welkom Emma!

Want vanaf deze maand ga je steeds vaker recepten van Emma tegenkomen. Gaat ze voor Smulpaapje naar toffe events en doet daar dan verslag van, hier op de site. Alle recepten en bijdragen van haar hand staan ook zo aangegeven boven het artikel, net als dat je dat bij die van mij kunt zien. Ik ben super blij dat ze er bij is. Het eerste recept van Emma komt dit weekend online, en ik kreeg er echt trek van!

Dan laat ik nu Emma even aan het woord om zich zelf te introduceren en ik hoop dat jullie haar net zo zeer zullen verwelkomen en steunen, als jullie dat met mij hebben gedaan!

Emma stelt zich voor

Mijn naam is Emma van der Deijl. Van huis uit ben ik jurist, maar sinds 2013 schrijf ik daarnaast ook over eten. Van kleins af aan ben ik al dol op koken: toen ik acht werd, gaf ik al een kookpartijtje! Op mijn eigen website Em’s Real Food vind je mijn recepten voor “grote mensen die weinig tijd hebben” - behalve in het weekend - maar wel graag ‘from scratch’ willen koken.

Afgelopen december is mijn zoon geboren en sindsdien houd ik me ook bezig met eten voor en met kinderen. Als sidekick van Susan werk ik vooralsnog vooral aan recepten, reviews en weekmenu’s.

6 reacties

Reactie van Linda

Hallo Emma, welkom en ik kijk uit naar wat jij gaat doen. De recepten van Susan zijn een dikke hit hier en ik heb zoveel geleerd over koken. Meer dan ik al wist en kon.

Succes!

Reactie van Emma

Hallo Emma, welkom van een andere Emma! Wat tof dat je smulpaapje gaat versterken, ik weet zeker dat het een gave toevoeging gaat worden! ☺️ Veel succes samen! 👍🏻

Reactie van Ine

Susan en Emma heel veel succes met Smulpaapje samen. Een fijne samenwerking en blijf zo doorgaan. Liefs Ine

Reactie van Valerie

Wat leuk! Smulpaapje is hier zo'n hit, heel veel succes samen!Wij blijven genieten van jullie recepten.

Reactie van Emma

Wat een leuke reacties allemaal! Nu heb ik nóg meer zin in dit avontuur!

Reactie van Marloes

Geweldig leuke site! Ook voor mijn grote dames staan er heerlijke recepten op. Ik zeg het voort en ga de boodschappen maar eens doen 😊

Reactie formulier