Menu Vind Restaurant
* donderdag 11 december 2014 *

Ramon Beuk presenteert #maaltijdvoormaaltijd tijdens Taste of Christmas

Susan Aretz

Ramon Beuk staat morgen  op de Kerstfood-inspiratiebeurs Taste of Christmas en steunt het World Food Programme door zijn foodpic te delen met de hashtag #maaltijdvoormaaltijd.

Door een foto van zijn gerecht te delen via Twitter of Facebook met #maaltijdvoormaaltijd doneert hij een schoolmaaltijd aan een kind in een arm land en steunt hij het World Food Programme (WFP).

Als ambassadeur van het WFP roept Ramon Beuk iedereen op om hetzelfde te doen. We hopen dat morgen tijdens het event veel mensen zijn voorbeeld zullen volgen.

Maaltijd voor een maaltijd

December is natuurlijk dé culinaire maand. Een maand waarin veel Nederlanders, jong en oud, genieten van allerlei culinaire hoogstandjes. Helaas is voldoende eten niet in alle landen zo vanzelfsprekend als bij ons. Daarom gaat het World Food Programme juist in deze maand de strijd aan met honger in de wereld. Voor iedere foodpic op Facebook of Twitter met de hashtag #maaltijdvoormaaltijd doneert Maeastro een extra maaltijd aan het WFP. Het doel is om deze maand nog 250.000 voedzame schoolmaaltijden te doneren!

Doe mee en win twee kaarten

Wil jij vrijdag aanstaande bij dit event aanwezig zijn? Deel dan vandaag nog jouw foodpic met #maaltijdvoormaaltijd op de Facebookpagina van Smulpaapje en win twee kaarten voor de Taste of Christmas. De winnar maken we morgenvroeg bekend!

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier