Menu Vind Restaurant
* maandag 1 september 2014 *

Primeur: Eerste kookboek voor Smulpaapje!

Susan Aretz

Durf groot te dromen! Vanaf dag één dat ik met Smulpaapje ben begonnen is dat mijn motto geweest, in alles wat ik heb gedaan. Zelf een site bouwen, crowdfunden, op televisie verschijnen, een nieuwe site láten bouwen. Met voortdurend in mijn achterhoofd dat ik goed eten voor kinderen, uit én thuis, op de kaart wil zetten.

Nu komt daar het uitkomen van de volgende droom bij.

Smulpaapje kookboek

Want stralend van trots kan ik - eindelijk! - vertellen dat volgend voorjaar het állereerste Smulpaapje kookboek bij Uitgeverij Unieboek – het Spectrum verschijnt!!

Wat eten we vandaag?

Iedereen kent de strijd om door de week snel, makkelijk, betaalbaar maar vooral lékker iets op tafel te zetten, waar ook het hele gezin van mee kan eten. Smulpaapje gaat daar voor zorgen! Het kookboek, dat antwoord gaat geven op de vraag ‘Wat eten we vandaag?’ staat vól recepten voor gezinnen met kinderen in de leeftijd tot 12 jaar.

Ga je mee op avontuur?

In de komende maanden ga ik, met een heel team, heel hard aan het werk om dat kookboek te schrijven. Graag nodig ik je uit dit avontuur met mij mee te maken. Hier op de site, maar ook via Twitter en Facebook. Want dat het een avontuur gaat worden, dat staat vast. Hou je vast, want het gaat nú beginnen!!

2 reacties

Reactie van Edith

Gefeliciteerd Susan!

Reactie van Anne-Lies Dubel

Wat supergaaf Susan! Het eerste exemplaar is bij deze verkocht! Succes ermee!

Reactie formulier