Menu Vind Restaurant
* dinsdag 11 april 2017 *

PRIMEUR: 2e Smulpaapje boek dit najaar in de winkel

Susan Aretz – Smulpaapje Nieuws

#watlunchenwevandaag5jaarsmulpaapje

Als je 5 jaar Smulpaapje viert is het natuurlijk geweldig om heel veel kadootjes weg te mogen geven. Maar stiekem had ik zelf ook nog wel een wens. Een van de mooiste cadeaus denkbaar dit jubileumjaar.

Ik ben dan ook echt ‘over the moon’ dat ik jullie kan laten weten dat dat kadootje - niet alleen voor mij, maar eigenlijk ook hartstikke vor jullie - er komt want er komt namelijk een 2e boek!!! Laat de kurken maar knallen ;-)

Tweede boek voor Smulpaapje

Een tweede boek. Hoe gaaf is dat!! Na het succes van Wat eten we vandaag? heb ik de afgelopen tijd met enige regelmaat de vraag gekregen of en wanneer er een tweede boek zou komen. Nu is het dan eindelijk zo ver. Maar er is wel een maar…

Wat eten we vandaag?

Want dit boek wordt géén vervolg op Wat eten we vandaag? Geen tweede versie van boek één dus. Waarom? Omdat ik dat net iets te makkelijk vind. Ik wil jullie liefst verrassen met iets nieuws. Iets dat logisch(er) is als vervolg op boek 1, in plaats van kiezen voor de makkelijkste weg.

Wat lunchen we vandaag?

Dus is dit de titel van boek 2 ‘Wat lunchen we vandaag?’ en vind je in dit boek volop (nieuwe!) recepten, tips en inspiratie voor eten op school. Lunchtrommels en tienuurtjes. Maar ook traktaties, recepten voor tijdens kinderfeestjes en ideetjes voor het kerstdiner op school.

Kortom, alle dagelijkse en bijzondere eetmomenten buitenshuis, bedoeld voor ouders met schoolgaande kinderen.

Nw. A'dam geeft boek Smulpaapje uit

Super trots ben ik dat uitgever Nw. A'dam samen met mij dit avontuur aangaat en het boek gaat uitgeven. Ik verheug me erop samen met hen dit boek te  maken. En dat zal ook weer aanpezen worden, want het boek zal in september in de winkel liggen!

Volg mijn avontuur

Natuurlijk houd ik jullie, net als met het eerste boek, ook dit keer via Smulpaapje op de hoogte van de vorderingen. Achter de schermen zijn we overigens al maanden bezig met de voorbereiding en is zelfs de shoot voor de cover al geweest (ooooooh wat was het lastig daar mijn mond over te moeten houden!!!). Met ook dit keer een prominente rol voor ons meisje en een hele nieuwe stijl qua fotografie.

Susan_boek2

Maar vanaf vandaag hoef ik er gelukkig niet meer stiekem over te doen, maar ga ik jullie volop laten meegenieten! Dat doe ik niet alleen hier op de site, maar natuurlijk ook via mijn Instagram en op Facebook.

Verzoeknummers?

Heb je suggesties of verzoeknummers van dingen die je héél graag in het boek wilt terug zien dan hoor ik heel graag. Laat dan even een reactie achter onder dit artikel. Ga ik nu gauw verder met schrijven, want er is nog genoeg te doen 😉

2 reacties

Reactie van Roland

5 jaar, tweede boek en ontzettend veel genieters van jullie dagelijkse info. Top. Succes continueren!!

Reactie van Kelly

Jaaaa te gek Suus! Van harte gefeliciteerd met dit uber coole nieuws =D

Reactie formulier