Menu Vind Restaurant
* dinsdag 22 maart 2016 *

Pasen op Smulpaapje

Susan Aretz

pasen

Hebben jullie ook zo’n zin in het lange Paasweekend dat er aan komt? Een fijn moment met heerlijke rituelen (eieren zoeken, eitje tik!) en wat extra tijd met elkaar.

Op Smulpaapje doen we niet aan uitgebreide Paasmenu’s, ik hou er erg van om juist deze dagen het relaxt te houden. Maar ik heb wel nieuwe recepten voor lekkere borrelhapjes, om iets lekkers te bakken en volop tips voor het Paasontbijt.

Wat eten we met Pasen?

Zoals gezegd, we maken van het Paasmenu niet heel veel gedoe. Lekker eten doen we liefst iedere dag en niet alleen op feestdagen. Wil je wel lekker uitpakken, kijk dan vooral ook eens bij de Kerstmenu’s van de afgelopen jaren. Daar staan meer dan genoeg feestelijke gerechten die ook eind maart gewoon heel lekker zijn.

Wat borrelen we met Pasen?

Kijk, dat doen we dan weer wel uitgebreid. Filmpje op de tv, wat lekkers op tafel, kneutertijd. Speciaal voor Pasen staan er wat lekkere nieuwe recepten voor hapjes online. Zoals een ouderwetse garnalencocktail, die je ook perfect als borrelhapje kunt serveren. Of wat dacht je van brie uit de oven. Of deze snelle, gezonde makreelpaté. Maar je vind op Smulpaapje nog véél meer borrelhapjes!

Wat ontbijten we met Pasen?

Speciaal voor Pasen maakte ik een top 5 Paasontbijtjes. Daarin vind je méér dan genoeg inspiratie voor een vrolijke Paasontbijttafel.

Wat bakken we met Pasen?

Juist omdat er wat meer tijd is, is er ook alle gelegenheid om iets lekkers voor bij de koffie te bakken. Geïnspireerd op een taart die ik recent in Berlijn at staat speciaal voor Pasen het recept van deze Chocoladekwarktaart voor jullie online!

Vrolijk Pasen

Wil je meer Paasinspiratie? Kijk dan ook eens hier. Maar wat je ook eet met Pasen, heb het vooral heel fijn met elkaar!

 

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier