Menu Vind Restaurant
* woensdag 6 augustus 2014 *

Nieuwe Smulpaapje kook/bakworkshop

Susan Aretz

Na het succes van de Italiaanse kookworkshop afgelopen mei, vindt op zaterdag 27 september aanstaande de tweede workshop in de Kookerij in Noordwijkerhout plaats. Tijdens deze workshop leren we ouders met een paar simpele handvatten hun bakrepertoire uit te breiden.

Basisgerechten waar volop mee gevarieerd kan worden. Maar altijd gerechten die nèt even anders dan anders zijn en die scoren bij iedereen, van jong tot oud.

Bakken - hartig & zoet

Tijdens deze workshop gaan we bakken; hartig en zoet. We maken quiche, een ideaal en lekker doordeweeks gerecht waar je alle kanten mee uit kunt. Maar we leren je ook flammküche maken. Deze lichte variant op de traditionele pizza is heel goed thuis te maken en dé eettrend van 2014.

Daarna gaan we aan de slag met koekjes, zoals zelfgemaakte eierkoeken, gezonde havermoutkoekjes en suikervrije appel-spelt koekjes. Verantwoorde tussendoortjes voor het hele gezin! Ideaal ook om in de lunchtrommel mee te geven voor het tussendoortje op school.

Natuurlijk gaan we ook alles ter plaatse proeven. Wat over is, gaat in een foodiebag mee naar huis!

Praktische informatie

14:45 - 15:00 uur ontvangst met welkomstglas
15:00 uur               kennismaking en uitleg
15.00 - 18:00 uur  mise en place, koken, bakken en proeven
18:00 - 18:30 uur  afronding

Prijs voor deze workshop: € 55,-per persoon, inbegrepen zijn een welkomstglas, tafelwaters, en koffie of thee.
Deze workshop is in principe bedoeld voor ouders. Wil je samen met je kinderen komen geef dat dan expliciet bij aanmelding aan. Gezien het feit dat we met scherpe messen en hete ovens werken is deze workshop niet geschikt voor kleine kinderen.

Aanmelden kan vanaf nu!

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier