Menu Vind Restaurant
* maandag 18 mei 2015 *

Met Smulpaapje op smaakavontuur tijdens Rrrollend Leiden

Susan Aretz

Volgend weekend is het zover, dan is het vanaf vrijdag 30 mei drie dagen culinair feest in Leiden, tijdens Rrrollend Leiden. Rond de Pieterskerk verzamelen zich ook dit jaar diverse foodtrucks om ons te laten genieten van een keur aan (internationale) keukens en smaken.

Dit jaar heeft Leiden een primeur. Want op zaterdag en zondag gaat Smulpaapje, speciaal voor de kleine gasten, op smaakavontuur. Ga je mee?

Rrrollend Leiden

Want dat kinderen meer lusten dan alleen poffertjes of frietjes tijdens Rrrollend Leiden dat kunnen jullie zelf gaan ontdekken. Pik eens een andere kraam uit dan dat je in eerste instantie zou doen met je kinderen. Laat ze een hapje proeven van wat jij eet.

Smulpaapjes smaakavontuur

Wil je nóg avontuurlijker, schuif dan aan en ga met Smulpaapje mee op smaakavontuur. Met een blinddoek om mogen kinderen vier kleine hapjes proeven, uit de vier verschillende smaakgroepen. Dus zoet, zuur, bitter en zout. Herkent jouw kleine Smulpaap de smaken?

Waar vind je het smaakavontuur

Zaterdag én zondag, van 15.00 – 17.00u, vind je Smulpaapje op het plein bij Teddy’s Kids. Met dank aan de Sligro Leiden, voor het sponsoren van de ingrediënten, is deelname aan Smulpaapjes smaakavontuur gratis!

Wat eten we vandaag?

Geïnspireerd door de onverwachte lef van jouw kind(eren) en/of wil je thuis ook eens wat vaker op smaakavontuur? Tijdens Rrrollend Leiden kun je een gesigneerd exemplaar van Wat eten we vandaag? te kopen, hét gezinskookboek dat ik schreef en dat sinds vorige maand in de boekhandel ligt. (€ 25,-/cash only)

Meer weten?

Wil je meer weten over Smulpaapje, het smaakavontuur dat we tijdens Rrrollend Leiden organiseren of over Wat eten we vandaag? neem dan gerust contact met me op!

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier