Menu Vind Restaurant
* donderdag 24 januari 2019 *

Janny van der Heijden lanceert haar prachtige, eigen servieslijn

Susan Aretz – Smulpaapje Nieuws

In de categorie goals; dan ben je al een van de leukste vrouwen (en collega's) van culi-Nederland. Met de állerliefste teckel. Met tientallen succesvolle boeken op je naam en natuurlijk niet te vergeten televisieprogramma's. En dan heb je sinds vandaag ook nog eens je eigen servieslijn!

Jaloersmakend, niet? Ware het niet dat als je het iemand gunt, het Janny (ik mag Janny zeggen😉) wel is. Vandaag was de presentatie van het servies, tijdens een heerlijk ontbijt in de Bijenkorf in Amsterdam. Het servies werd door niemand minder dan André van Duin aan haar uitgereikt. 

Janny en André servies

Janny van der Heijden lanceert haar prachtige, eigen servieslijn

Het moment dat je het servies ziet, denk je meteen; hé Delfts Blauw. En dat blijkt ook een belangrijke inspiratie te zijn. Janny legt uit "Delfts blauw aardewerk is ooit ontstaan als imitatie van het beroemde Chinese blauwwitte porselein. Dit is als het ware een eerbetoon aan die verschillende culturen. Maar ook de tulp die Hollands
lij kt maar van Turkse oorsprong is. Ik hou niet alleen van de kleurencombinatie en het gevoel van handgeschilderd maar wilde ook een brug slaan in de tijd tussen traditie en vernieuwing tussen strak gestileerd en nonchalant en ongedwongen."

Sharing Moments

Het servies heeft de naam Sharing moments gekregen, omdat - zoals Janny zelf zegt - er niets mooiers is dan dierbare momenten met elkaar te delen en hoe kun je dat beter doen dan met daarbij iets te eten of te drinken!

Servies Janny Borrel sfeer 2 web2_.jpg

Wat kost het servies van Janny van der Heijden

Het servies - dat te koop is bij de Bijenkorf - is meer dan betaalbaar. Een bordje heb je al voor € 3,95, een mok kost bijvoorbeeld € 6,95 en het duurste item - de theepot (met extra lange inschenktuit) - kost € 39,95. Een servies om heerlijk bij elkaar te sparen wat mij betreft en op alle mooie momenten van de dag te gebruiken. 

2 reacties

Reactie van Trees

Prachtig dat servies van Janny Delfts blauw maar waar te koop?

Reactie van Smulpaapje

bij de Bijenkorf! Heb het artikel meteen aangepast

Reactie formulier