Menu Vind Restaurant
* dinsdag 17 november 2015 *

Jamie's Italian ontvangt predikaat 100% Smulpaapje proof

Susan Aretz

Als eerste restaurant in Nederland ontving Jamie's Italian vandaag het predikaat 100% Smulpaapje proof!

Smulpaapje zet sinds 2012 restaurants op de kaart die meer serveren dan het standaard kindermenu of waar een aangepaste portie van het volwassen menu mogelijk is! Smaak leer je tenslotte al van kindsaf aan. Jamie’s Italian voldoet aan deze criteria in álle opzichten.

 

Uit eten met kinderen

Ik ben er super trots op dat ik dit predikaat vandaag kan uitreiken aan een restaurant dat in álle opzichten snapt hoe je kleine gasten verwent. Culinair gezien, maar ook met persoonlijke aandacht en in de kleine details. De kinderkaart van Jamie’s Italian is wat mij een perfect voorbeeld van hoe makkelijk je er (als restaurant) voor kunt zorgen dat kinderen lekker én gezond mee uit eten kunnen. Ik hoop dat heel veel restaurants dit voorbeeld zullen volgen!

Smulpaapje proof

Een restaurant is Smulpaapje proof wanneer het kleine gasten andere opties aanbiedt dan de standaard kindermenugerechten. Dat kan, zoals bij Jamie's Italian, met een eigen, fantastische kinderkaart. Of door halve porties van de reguliere kaart aan te bieden. Op Smulpaapje vind je momenteel al meer dan 200 restaurants door heel Nederland die dat principe snappen.

Smulpaapjeproof sticker voor restaurants

Dit is de eerste keer dat Smulpaapje dit predikaat uitdeelt aan een restaurant. Smulpaapje wil hiermee andere restaurants stimuleren en enthousiasmeren om ook kritisch naar hun eigen kinderkaart te kijken. In 2016 wordt het predikaat op grotere schaal uitgereikt. We verheugen ons erop dat het straks door heel Nederland zichtbaar is als een restaurant ook een Smulpaapjeproof restaurant is.

Meer informatie

Wil je meer informatie of wil jij als restaurant ook weten hoe je in aanmerking komt voor het Smulpaapje predikaat, neem dan contact met ons op.

Eén reactie

Reactie van Kelly

Suus ik vind dit echt helemaal geweldig! Zo tof dat jij dit uitreikt aan restaurants, ik zou er als horecaondernemer super trots op zijn =D

Reactie formulier