Menu Vind Restaurant
* maandag 9 juni 2014 *

Smulpaapje & de Kookerij organiseren Italiaanse kookworkshop

Susan Aretz

Zaterdagmiddag 28 juni organiseren kookstudio de Kookerij en Smulpaapje een ontzettend leuke kookworkshop. We leren je met een paar simpele handvatten jouw Italiaanse kookrepertoire uit te breiden, zonder dat het veel meer tijd kost.

Basisgerechten waar volop mee gevarieerd kan worden. Maar altijd gerechten die nèt even anders dan anders zijn en die scoren bij iedereen, van jong tot oud.

Bella Italia

Op zaterdag 28 juni duiken we de Italiaanse keuken in: hoe maak je de perfecte risotto? We gaan zelf pizza maken, inclusief het deeg. Maar ook een basis-tomatensaus; voor op de pizza en als start voor een fantastische Bolognese saus. Ook andere klassieke Italiaanse pastasauzen komen aan bod. Je grijpt hierna nooit meer op een pot terug!

Als dessert, natuurlijk, een tiramisu en we maken ‘m in een variant die ook voor kinderen toegankelijk is. In 3,5 uur heb je je kennis van de Italiaanse keuken volledig opgevijzeld en neem je de Italiaanse keuken mee naar je eigen huis!

Praktische informatie:

Je betaalt € 55,- p.p, dat is inclusief welkomstglas, tafelwaters, glas wijn aan tafel en koffie of thee afsluitend

14:45 - 15:00 uur ontvangst met welkomstglas
15:00 uur               kennismaking en uitleg
15.00 - 18:00 uur  mise en place, koken, bakken en tussendoor aan tafel
18:00 - 18:30 uur  dessert / afsluiting

Locatie: Kookstudio de Kookerij in Noordwijkerhout

Aanmelden

Ik hoop je zaterdag 28 juni persoonlijk te begroeten, want ik ben er zelf natuurlijk ook bij. Het wordt hoe dan ook een super gezellige middag. Wil je eerst meer weten neem dan even contact met ons op!

Aanmelden kan vanaf nu via de Kookerij

 

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier