Menu Vind Restaurant
* vrijdag 16 mei 2014 *

Inspiratie

Susan Aretz

Afgelopen week was ik met vakantie, samen met mijn vent een weekje naar New York. Een van mijn lievelingssteden op deze aardbol. Met de seconde dat we weer in de stad waren werd ik overvallen door een onovertroffen liefde voor deze stad, die werkelijk nooít slaapt. En vooral waar op iedere straathoek iets te eten is.

Een stad waar je niet anders dan geïnspireerd uit kunt thuiskomen!

Inspiratie

In de meer dan 19.000 restaurants die Manhattan rijk is kun je werkelijk iedere keuken denkbaar eten. En dat hebben wij de afgelopen week ook gedaan. Van Boliviaans, tot Togolees. Van Koreaans tot Etiopisch. Waar je ook trek in hebt, het is er. En al die keukens bieden een bak aan inspiratie waar je u tegen zegt.

Smulpaapje kookt

De komende weken ga ik proberen een aantal van de gerechten die wij hebben gegeten thuis na te maken en er mijn eigen draai aan te geven. Want ik wil jullie laten meegenieten van de heerlijke dingen die wij hebben gegeten. Van drankjes tot ontbijt. Van streetfood tot de Oosterse keuken. Hou de komende weken Smulpaapje dus goed in de gaten. Als deze gerechten krijgen de tag NYCinspiratie mee, zodat je ze straks goed terug kunt vinden

Smulpaapje weekmenu

En om het nóg leuker te maken zitten er morgen al twee recepten in het nieuwe weekmenu. Want inspiratie moet er natuurlijk wel meteen ook uit :-)

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier