Menu Vind Restaurant
* vrijdag 23 januari 2015 *

Hoeraaaa, Smulpaapje 3 jaar!

Susan Aretz

smulpaapjewinactie

Ik krijg mailtjes binnen via Linkedin, gefeliciteerd met je ‘work anniversary’. Huh? denk ik. Welke dan? Oooooh wacht. Drie jaar geleden twitterde ik de inmiddels legendarische tweet dat ik het eten voor kinderen in restaurants zo fantasieloos vond en besloot ik dat ik daar met Smulpaapje iets mee moest doen.

Een maand later stond die tweet en het bijbehorende verhaal in het Algemeen Dagblad en was Smulpaapje.nl een feit. Het begin van een waanzinnig avontuur!

Smulpaapje groeit

In die drie jaar is er zó veel gebeurd. Wat begon als een frustratietweet en een in elkaar geknutselde site, groeide uit tot een online platform voor kinderen en eten, uit én thuis. De site werd al binnen een jaar volledig vernieuwd. En inmiddels staan er meer dan 200 restaurants op Smulpaapje waar je lekker en goed met je kind uit eten kunt.

Jouw favoriete restaurant op Smulpaapje

Ik ga de komende maanden ook zelf weer wat vaker uit eten met onze dochter en verwacht dat daar nog mooie aanvullingen voor op de site uit zullen voortkomen. Maar ik kan het niet zonder jullie hulp! Laat het dus vooral weten als je ergens met je kind(eren) hebt gegeten en jouw favoriete restaurant nog niet op de site staat. Je kunt ze aanmelden om op de site te komen en helpt daarmee andere ouders die ook graag lekker met hun kind(eren) uit eten willen, zonder te vervallen in het standaard kindermenu.

Kookboek ‘Wat eten we vandaag’

Het maken van ‘Wat eten we vandaag’ is een droom die dit jaar uitkomt en waarin ik de filosofie van Smulpaapje – smaakontwikkeling begint thuis – luister probeer bij te zetten met toegankelijke en lekkere recepten voor het hele gezin. Een mooiere manier om drie jaar Smulpaapje te vieren kan ik niet bedenken!

Smulpaapje viert feest

Oh wacht, nee, dat kan ik tóch. Want om drie jaar Smulpaapje en de komst van het boek te vieren is het de komende maanden feest op de site. Er staan een aantal geweldige winacties op stapel en volgende maand al trappen we af met de eerste. Stuk voor stuk zijn er mooie en smakelijke prijzen te winnen en baal ik heftig dat ik niet zelf mee kan doen :-) Hou de site en onze Facebookpagina dus nauwlettend in de gaten de komende tijd.

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier