Menu Vind Restaurant
* maandag 1 september 2014 *

Hidde de Brabander lanceert vernieuwde webshop

Susan Aretz

Zeg je nougat, dan zeg je Hidde de Brabander. Zijn ‘Dreams of Magnolia’ staat al tijden synoniem voor de beste, handgemaakte nougat van Nederland. Dat is nogal een ‘statement’, maar Hidde maakt die claim meer dan waar.

Kon je tot voor kort al een paar mooie nougats online bij hem bestellen, vanaf vandaag is dat assortiment enorm uitgebreid en staan er 15 verschillende soorten voor je klaar in de vernieuwde webshop die vandaag open is gegaan.

Achtergrond

Hidde begint zijn patisserie carrière bij Landgoed Duin & Kruidberg* en werkt daarna bij de Librije ***, Parkheuvel ***, Patisserie de Rouw, Huize van Wely en Banketbakkerij Roodenrijs. In Dreams of Magnolia wordt deze jarenlange ervaring dagelijks ingezet bij het maken van uitzonderlijke, handgemaakte nougat, macarons en een keur aan patisserie producten.

Niet zo maar nougat

Dé specialiteit van Dreams of Magnolia is de zacht-taaie nougat, Met de klassieke ‘Nougat de Montelimar’ als uitgangspunt wordt geëxperimenteerd om nieuwe smaken en uitzonderlijke smaakcombinaties te maken. Iedere nougat heeft daarnaast zijn eigen inspiratiebron en verhaal.

Webshop

Die (nieuwe en klassieke) uitzonderlijke smaakcombinaties zijn allemaal in de nieuwe webshop te koop. Naast de klassiekers worden vandaag maar liefst 10! nieuwe smaken gelanceerd. En daar komen er de komende weken nog vijf bij. Ruime keuze dus en voor ieder wat wils.

Bij bijzondere gelegenheden zullen er ook nog seizoensspecials (tijdelijk) verkocht worden. Meer dan genoeg reden voor ons om de webshop regelmatig in de gaten te houden!

Fan

Wij zijn fan van de nougat van Dreams of Magnolia. Het is met niks te vergelijken. Ben je de taaie “kermisnoga” gewend dan vergeet je die al snel als je deze nougat hebt geproefd. Niks geen taaie, plakkerige bende, maar prachtige, zachte, rijk gegarneerde nougat.  Plus, je hoeft er niet de deur voor uit. Want die nougat heb je nu in een paar klikken in huis!

Een kijkje nemen en bestellen? Dat kan hier.

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier