Menu Vind Restaurant
* donderdag 11 juli 2013 *

Gezond eten kun je leren - het vervolg

Susan Aretz

Onze oproep in het bericht 'Gezond eten kun je leren' is volop gedeeld, waarvoor heel veel dank. Het leverde daardoor een fiks aantal enthousiaste reacties op, om samen de handschoen op te pakken als het gaat om voedingsles op scholen voor jonge kinderen. Gezamenlijk gaan we de mogelijkheden onderzoeken of het mogelijk is scholen te interesseren voor deze lessen in (gezonde) voeding.

Brainstorm

Een eerste datum voor brainstorm is geprikt, waarbij we vanuit verschillende invalshoeken (onderzoek, receptuur, educatie) gezamenlijk kijken wat de mogelijkheden zijn. Wat is er al, waar zitten scholen op te wachten en hoe kunnen we het verzorgen. Ontzettend leuk en spannend om mee aan de slag te gaan. En geweldig ook om dit met verschillende mensen samen op te pakken.

Kennis delen is vermenigvuldigen

Heb jij ingangen die hiervoor van belang kunnen zijn. Heb je kennis, informatie of contacten op dit gebied. We horen graag van je! Gezamenlijk zetten we dan ook op dit thema een beweging in gang om lekker en gezond eten op de kaart te zetten.