Menu Vind Restaurant
* maandag 28 juli 2014 *

Fifteen Amsterdam viert tienjarig jubileum

Susan Aretz

Het restaurant van Jamie Oliver staat al vanaf het prille begin vermeld op Smulpaapje. Als er iemand snapt dat iedereen graag goed en lekker wil eten dan is het Jamie Oliver wel.

Maar Fifteen is niet alleen een plek om lekker te eten, het is voor veel jongeren ook de start van een culinaire carriére.

Jongeren hebben de toekomst in Fifteen

In Fifteen worden ieder jaar 15 jongeren opgeleid tot kok. Jongeren met vaak een uitzonderlijk verhaal, die al redelijk wat obstakels zijn tegengekomen. Dit concept, dat inmiddels wereldwijd een succes is, startte tien jaar geleden in Amsterdam. En al heel wat leerlingen hebben inmiddels een plek gevonden als professioneel kok.

Jamie Oliver's Fifteen Amsterdam

Fifteen viert 10jarig jubileum

Het tienjarig jubileum was voor Fifteen Amsterdam aanleiding om een nieuw logo, een nieuwe huisstijl én een nieuwe website te lanceren. Maar ook in de keuken is er het nodige veranderd. John Gebuis is de nieuwe chefkok en met zijn komst is ook het menu vernieuwd. In de grote open keuken kun je een blik werpen op hoe het er achter het fornuis aan toe gaat en hoe John Gebuis de leerlingen begeleidt. In het restaurant geniet je vervolgens van al het lekkers dat is bereid.

Reserveren kan online, via de nieuwe website van Fifteen

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier