Menu Vind Restaurant
* woensdag 4 december 2013 *

Eerste live tv-kookworkshop met Rudolph van Veen

Susan Aretz

Heb je altijd al samen met Nederlands bekendste tv kok in de keuken willen staan? Die mogelijkheid is er nu!

Want zondag 15 december kun je, samen met Rudolph van Veen, koken tijdens de eerste live uitgezonden en interactieve kookworkshop van Nederland. En wie wil dat nou niet?

 

Christmas bites

De kok, die het gezicht is van 24Kitchen, maakt tijdens de uitzending stap voor stap een aantal kleine kerstgerechten, 'Christmas Bites'. Kijkers kunnen tijdens de twee uur durende live-uitzending meekoken en vragen stellen via Twitter, door de hashtag #christmasbites te gebruiken. Deze vragen zullen door Rudolph tijdens de uitzending zo veel mogelijk beantwoord worden.

24Kitchen samen met Ziggo

De uitzending is 15 december aanstaande van 14.00 tot 16.00 uur. Ziggo abonnees kunnen 'm live volgen op digitaal kanaal 12. Online is de uitzending voor iedereen beschikbaar via www.ziggo.nl/kookworkshop. Daar staat ook de boodschappenlijst voor de Christmas Bites. Je vindt er daarnaast ook nog een aantal extra recepten.

Winactie

Wij mogen een aantal mooie foodiepakketten weggeven die zijn samengesteld speciaal voor deze uitzending. In dat pakket een aantal van de producten die ook tijdens de kookworkshop wordt gebruikt. Maar er zit nog vèèl meer moois in. Maandag vertellen we je precies wàt er in zit en wat je moet doen om kans te maken op een van deze pakketten. Wordt vervolgd!

2 reacties

Reactie van Familie bakkernes

Was erg leuk om te doen!

Reactie van jeanne manders

waar kan ik die recepten vinden die Rudolf zondag klaar maakte

Reactie formulier