Menu Vind Restaurant
* woensdag 12 november 2014 *

Een kijkje in de keuken - deel IV

Susan Aretz

Het is nog niet zomaar voor elkaar, zo’n kookboek. De deadline nadert en er wordt door mij nog volop geschreven en tegelijkertijd nog nieuwe recepten bedacht.

Gelukkig heb ik ook in dit stadium onwijs veel hulp. Van hele bijzondere mensen, mijn social media netwerk namelijk.

Ik hartje Twitter

Zoals de meesten wel weten is Smulpaapje op Twitter geboren. Dit medium heeft dan ook een speciaal plekje in mijn hart. In het prille begin van Smulpaapje, tijdens de crowfunding vorig jaar en ook nu bij het tot stand komen van mijn boek zijn de mensen op Twitter goud waard.

Recepten

Niet alleen omdat ik er wekelijks zie hoe mijn recepten bij mensen thuis op tafel belanden (man, wat is dat toch gaaf) maar ook verzoekjes om nieuwe recepten voor het boek te testen heeft meteen meerdere vrijwilligers tot gevolg. Lisa en Loes, veel plezier met bakken dit weekend :-)

Fotoshoot

Binnenkort, als alle gerechten gefotografeerd worden, zijn er handjes nodig. Om me te helpen door mee te koken, voor hulp tijdens de shoot en bij het opeten van alles natuurlijk. En ook het oproepje daarvoor heeft meerdere hulpkoks opgeleverd. Dank je wel, nu al, Jonna, Maaike, Annick en Reny voor jullie aanbod nu en hulp binnenkort. Echt super!

Kortom, dit wordt niet alleen maar mijn kookboek. Dit kookboek is - zoals Smulpaapje - van en voor jullie allemaal!

Lees ook Kijkje in de keuken deel III

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier