Menu Vind Restaurant
* maandag 16 februari 2015 *

De cover van ' Wat eten we vandaag?' is gekozen!

Susan Aretz

wat eten we vandaag

Vorige week vroeg ik jullie te kiezen tussen de twee mogelijke covers voor 'Wat eten we vandaag?', het eerste kookboek van Smulpaapje dat binnenkort uitkomt. Nou, dat heb ik geweten dat ik die keuze aan jullie voorlegde.

Mássaal hebben jullie van je laten horen. Niet alleen hier, maar ook op Facebook, Twitter en zelfs mijn Instagram. Geweldig!

Cover van ' Wat eten we vandaag?'

Natuurlijk had ik een voorkeur. Die had ik om meerdere redenen. En bijna ál die redenen zijn door jullie genoemd in jullie overweldigende keuze voor cover A.

Ik heb never nooit niet de ambitie gehad om zelf op de cover van mijn boek te verschijnen. Ik vind het overbrengen van de filosofie van Smulpaapje vele malen belangrijker dan dat. Maar met deze cover komt precies dát over waar Smulpaapje voor staat. En ik ben er onwijs trots op dat jullie dat er ook in zien.

Nu is het een kwestie van nog héél even geduld hebben tot het boek er daadwerkelijk is. Mét deze geweldige cover. Ik laat jullie binnenkort weten hoe jullie het boek bij mij kunnen bestellen.

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier