Menu Vind Restaurant
* donderdag 10 november 2016 *

Dat vind ik er van...

Susan Aretz

Er gebeurt een heleboel in de wereld. Op voedingsgebied, qua politiek, food trends en hypes. En daar hebben veel mensen een mening over, die ze ook laten horen. Dat is het fijne van een platform online hebben, dat dat kan.

Toch hoor je mij, in de meeste gevallen, hier niet over. Dat is met een reden. Die leg ik je graag uit!

Smulpaapje opinie

Smulpaapje en meningen

Smulpaapje is bijna 5 jaar geleden gestart omdat ik een hele duidelijke mening had. Over het kindermenu in restaurants, over hoe je thuis je kinderen meeneemt op smaakavontuur, over hoe je gemakkelijk en lekker kunt koken voor je hele gezin. Een mening die ik 5 jaar later nog steeds niet onder stoelen of banken steek. Maar dat is, vooralsnog, ook waar het voor mij ophoudt.

Trends, hypes en politiek

Over al het andere, trends in food land, hypes die er qua eten voor bij komen, hoe de wereldpolitiek verandert. Ik laat me er, hier, niet over uit. Het staat namelijk los van waar Smulpaapje voor staat. En ja, dat soort meningen ventileren scoort. Snap ik. Maar ik wil daar niet op meevaren. Dat staat overigens los van mijn persoonlijke visie op zaken. Want ik vind van een heleboel dingen iets... ;-)

Smulpaapje is er voor jou

Maar Smulpaapje is er in eerste instantie voor jou. Om een restaurant te vinden waar je lekker met je kind kunt eten. Voor inspiratie, recepten, alles om lekker en goed met kinderen te kunnen eten, uit of thuis. En ik vind artikelen met mijn persoonlijke meningen, die niets met deze onderwerpen te maken hebben, daar eigenlijk niet zo bij passen. Ik ben benieuwd hoe jullie hier tegen aan kijken. Laat je me dat weten?

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier