Menu Vind Restaurant
* donderdag 14 maart 2013 *

Crowdfundingactie van start

Susan Aretz

Smulpaapje is het afgelopen jaar hard gegroeid. Met die groei is ook de behoefte ontstaan om de website in zijn huidige vorm drastisch te verbeteren. Omdat er nu al meer dan 130 restaurants op staan wordt het steeds belangrijker om goed te kunnen zoeken. Maar ook mede Smulpapen, door middel van reviews, te laten weten waar je lekker kunt eten maakt het noodzakelijk om de site goed op de schop te nemen. Het uiteindelijke resultaat wordt een website waar iedereen, in een nieuwe en frisse vormgeving, nòg beter kan vinden waar je met je kind(eren) lekker uit eten kunt.

Naast die verbeterde nieuwe site wil ik ook heel graag voor de mede-smaakmakers van Smulpaapje mooie acties gaan realiseren. Denk aan aanbiedingen in jouw favoriete Smulpaapje restaurants. Of een speciaal Smulpaapje diner op locatie. Met nog meer restaurants op de kaart kan dit allemaal gerealiseerd worden. Daar zet Smulpaapje zich nu al voor in. Maar aan deze toekomst kun jij nù al bijdragen! Want om die ultieme site te realiseren is geld nodig. Een professionele vormgeving, een technisch goed werkende site die toekomst- en groeibestendig is kost geld. Geld waarover Smulpaapje op dit moment niet zelf beschikt.

Met donatie mede-smaakmaker

Gedurende deze crowdfundingactie kan iedereen door middel van een donatie bijdragen aan de financiering van Smulpaapje’s nieuwe website. We hopen natuurlijk dat je dit vooral wilt doen omdat je het initiatief steunt. Maar we willen je bijdrage ook niet helemaal onopgemerkt laten gaan. Als dank vermelden wij straks alle donateurs in de speciale Hall of Taste op de vernieuwde site.

Alle beetjes helpen

Al met de kleinste donatie kun jij op deze manier meehelpen Smulpaapje verder op de kaart te zetten èn kun je een plekje bemachtigen in de Hall of Taste! Je kunt op deze pagina jouw donatie kenbaar maken. Nadat je het level van jouw bijdrage hebt gekozen geef je in de PayPal module nogmaals aan voor welk bedrag je wilt bijdragen. (dat mag dus ook meer zijn dan de voorgedefinieerde levels [:-)] )

Bijdragen

We hopen natuurlijk op jouw bijdrage, maar je kunt ook helpen door deze actie in jouw netwerk bekend te maken. Hoe je ook bijdraagt, alvast heel veel dank daarvoor!