Menu Vind Restaurant
* woensdag 1 mei 2013 *

Crowdfunding - de eindstand

Susan Aretz

Na zes weken intensief crowdfunden is dan nu het moment van de eindstand aangebroken. Dat we ons gewenste totaal niet zouden halen bleek al snel nadat ik uitgeschakeld raakte met een hernia. Dan kun je niet heel veel meer doen dan heel fanatiek online aanwezig zijn, maar al het andere dat ik had willen doen bleek hierdoor vele malen lastiger. Dat betekent ook dat de achterban van Smulpaapje enòrm belangrijk is gebleken.

Alle berichten op Twitter werden door jullie keer op keer geRetweet. Alle verzoeken voor online publiciteit werden waar het kon ingewilligd. De posts op Facebook werd massaal door jullie geliked. En niet te vergeten jullie financiële steun. Iedereen die ook maar iets kon doen, heeft dat gedaan. Van kleine bedragen, tot bedragen waar mijn mond van open viel. Dus maak ik met trots de eindstand bekend.

Eindstand

Maar liefst € 3.070,- werd er door jullie allemaal bij elkaar opgebracht. En daar ben ik jullie zo ongelofelijk dankbaar voor! Nee, het is niet het gewenste resultaat, maar het is een verdomd mooie stap in de richting. En iedere cent die is bijgedragen gaat gebruikt worden voor de nieuwe site. En het resterende bedrag? Dat ga ik uit eigen zak erbij leggen. Want zò veel geloof ik in Smulpaapje.nl en haar toekomst.

Bijdragen blijft mogelijk

Betekent het einde van de crowdfunding dat het niet meer mogelijk is om bij te dragen? Dat is me door een aantal mensen gevraagd. Het rekeningnummer dat ik beschikbaar heb gesteld in de laatste week van de actie blijft open. Wie wil mag daar ook de komende tijd nog zijn bijdrage storten. En ook al dàt geld zal ten goede komen aan de nieuwe site. Doneren via Paypal is vanaf nu niet meer mogelijk.

Dankbetuiging

Rest mij niets anders dan jullie àllemaal enòrm te bedanken voor jullie steun deze afgelopen weken. Het is echt hartverwarmend te zien hoe jullie massaal je best hebben gedaan en hoe jullie meegeholpen hebben Smulpaapje nòg verder op de kaart te zetten. Ik kan jullie niet vertellen hoe me dat ontroerd heeft! Komende weken gaan we de nieuwe site, die in de basis klaar is, testen. Zodra ik half mei aan mijn hernia geopereerd ben en voldoende ben hersteld zal ik deze vòl trots aan jullie laten zien en hoor ik heel graag van jullie wat jullie er van vinden!

lieve groet,

Susan Aretz
oprichter Smulpaapje.nl