Menu Vind Restaurant
* dinsdag 1 maart 2016 *

Brasserie Robben 100% Smulpaapje proof

Susan Aretz

Nadat we als eerste het Smulpaapje keurmerk uitdeelde aan Jamie's Italian vorig jaar togen we nu richting Brabant. Naar Udenhout om precies te zijn, daar waar Brasserie Robben zit.

Smulpaapje zet sinds 2012 restaurants op de kaart die meer serveren dan het standaard kindermenu of waar een aangepaste portie van het volwassen menu mogelijk is! Smaak leer je tenslotte al van kindsaf aan. Brasserie Robben onderschrijft dat principe en is nu in alle facetten Smulpaapje proof!

Uit eten met kinderen

Ik ben er super trots op dat ik dit alweer het tweede restaurant is waar we dit keurmerk kunnen uitdelen. Zichtbaar ook, want op de deur prijkt nu de echte Smulpaapje sticker, waardoor gasten in één oogopslag kunnen zien dat ze hier te maken hebben met een Smulpaapje proof restaurant.

Brasserie Robben Smulpaapje proof

Brasserie Robben laat op meerdere manieren zien dat ze blij is om bij Smulpaapje te horen. Niet alleen op de website, maar ook door het gebruik van Smulpaapjes logo op de menukaart bij alle gerechten die in een kinderportie te bestellen zijn. Of zoals eigenaar Rogier Kuit vertelt "Smulpaapje geeft een gezicht aan de filosofie die wij zelf al van harte ondersteunen".

Smulpaapje proof

Een restaurant is Smulpaapje proof wanneer het kleine gasten andere opties aanbiedt dan alleen de standaard kindermenugerechten. Dat kan met een eigen, fantastische kinderkaart. Of, zoals bij Brasserie Robben, door halve porties van de reguliere kaart aan te bieden. Op Smulpaapje vind je momenteel al meer dan 200 restaurants door heel Nederland die dat principe snappen.

Smulpaapjeproof sticker voor restaurants

Smulpaapje wil met het uitdelen van haar predikaat restaurants stimuleren en enthousiasmeren om ook kritisch naar hun eigen kinderkaart te kijken. In 2016 wordt het predikaat op grotere schaal uitgereikt. We verheugen ons erop dat het straks door heel Nederland zichtbaar is als een restaurant ook een Smulpaapjeproof restaurant is.

Meer informatie

Wil je meer informatie of wil jij als restaurant ook weten hoe je in aanmerking komt voor het Smulpaapje predikaat, neem dan contact met ons op.

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier