Menu Vind Restaurant
* dinsdag 11 juni 2019 *

Borreltijd van Susan Aretz

Susan Aretz – Smulpaapje Nieuws

Excited is nog te zachtjes uitgedrukt voor hoe ongelofelijk happy ik ben dat ik jullie vandaag de cover van mijn nieuwste boek kan laten zien. Niet alleen de cover, maar ook de titel – Borreltijd!

Want vanaf half september is het zover, dan ligt het boek in de winkel. Maar wat kun je precies verwachten? Ik vertel het je!

Borreltijd COVER def.jpg

Borreltijd van Susan Aretz

Dit is ‘m dan, de cover van Borreltijd. Ik ben er niet te beschrijven happy mee en het geeft zo’n mooie eerste indruk van wat je in het boek kunt vinden. Te gekke borrelhapjes, 70 (!) recepten en ook nog eens cocktail- en mocktailrecepten om erbij te maken.

Met dank aan Alexandra, die voor de 3e keer de styling van mijn boek deed en aan fotograaf Mitchell van Voorbergen voor alle fotografie. Ook dit keer doet Linda Sier de vormgeving. Een dream team om mee samen te werken en hoe fijn dat Nieuw Amsterdam ook dit boek weer uitgeeft.

Borreltijd_folder Nieuw Amsterdam.jpg

Recepten in Borreltijd 

Hierboven zie je een kleine sneakpeek van wat je aan hapjes in het boek kunt verwachten. Hoe tof is de fotografie geworden? Alles klopt. Zo, zó blij mee! En wat kun je aan recepten verwachten? Die zijn echt super divers.

Het boek is ingedeeld in 12 thema's, maar alle hapjes zijn ook los te maken. En die variëren van een Watermeloenbite met olijven, tot crostini met tomaat en ansjovis. Maar ook je next level broodje brie. Kaaskoekjes, maar dan zelfgemaakt. Ik ga je ook laten zien hoe je thuis je eigen borrelworst kunt maken.

En dan heb ik het nog niet eens gehad over de Bao Buns met Korean Beef die erin staan, de gravad lax, de hartige madeleines van Janny van der Heijden (hallo bonusrecepten!) en de rest van alle funky hapjes. Kortom, er is echt voor ieder wat wils. En de gemene deler? Alle hapjes zijn even verrassend en lekker!

Bestel nu Borreltijd en heb 'm als eerste in huis!

Ik hoop natuurlijk dat jullie allemaal het boek gaan kopen, want dat is uiteindelijk de reden dat je een boek maakt. En koop je  ‘m niet voor jezelf, dan is het ook een te gek cadeau om (de komende feestdagen) te geven en voor € 20,99 volgens mij ook nog eens heel betaalbaar.

Het boek is inmiddels in pre-order al te bestellen. Dat betekent dat als je 'm nu reserveert/bestelt, je 'm als eerste in huis hebt! Bestellen kan hier

Verkoopinformatie

Borreltijd – Susan Aretz, uitgegeven door Nieuw Amsterdam, 144 pagina’s € 20,99  Vanaf 17 september in de boekhandel en online te koop

Eén reactie

Reactie van Ellis van de Vis

Beste Suzan, ooit waren wij collega’s bij AH. Nu zie ik jou bij omroep Max met een borrelplank en boek. Super. Groetjes Ellis van de Vis

Reactie formulier